Mój komentarz po obejżeniu filmu: Reżyseria - słabiutko ; scenariusz - słabiutko ; aktorstwo - przyzwoite ; horror - żaden !!!!!!!!
"PATOLOGIA!!!!!!!!OSTRZEGAM!!!!!"
Jak zwykle, ludzie są naprawdę nietolerancyjni, jak sami nie lubią to głupie i złe... powstrzymam się od dalszego komentarza.
Ludzie bądźcie obiektywni!!!
Po tym filmie chciało mi się rzygać-nie za aktorstwo, czy za roeżyserie ale za zawartą w filmie brutalność!!!
Zenada i g**no. To nawet nie jest straszne, anie brutalne, a po prostu niesmaczne. Zygac sie chce w paru momentach, jak sie patrzy na te zdeformowane ciala. Wylaczylem po 30 min.
Dodam tylko ze lubie horrory, (Pila 1 kapitalna). Jednak w tym filmie nie ma zadnego napiecia, strachu, a jedynie scenariusz bazuje na obrzydzeniu, pokazajuc zdeformowanych mutantow.
"Dodam tylko ze lubie horrory, (Pila 1 kapitalna)"
Hehe, dobre sobie... tyle tylko, że "Saw" to thriller i tyle, musiałeś sypnąć jakimś tytułem, żeby nie wyjść na głupka no nie ;) ?
Na drugi raz sam się nie pogrążaj.
Wy po prostu albo horroru nie lubicie, a jak uważacie, że się na nim znacie, to piszecie głupoty. Zobaczcie, zadziwiają, że renomowane serwisy zajmujące się tematyką grozy na ekranie dają oceny:
5/5 - http://www.bloody-disgusting.com/review/1137
8/10 - http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1086
Czego wy oczekiwaliście, brak krwi i przy czajeniu się mutanta muza jak z azjatyckiego kina grozy? Przy tej tematyce krew czy flaki są jak najbardziej wskazane. Horror zazwyczaj ma za zadanie wywoływać u nas strach, niektórzy boją się flaków, krwi itp, a niektórzy się tym bardziej rajcują, gatunek nazywa się GORE i wzgórza po części są GORE.
I jeszcze jedno, "Wzgórza" trzeba także oceniać pod tym względem, że jest to REMAKE, który wypadł prawie doskonale.
powiem tylko, że film jest brutalny. zwłaszcza scena w przyczepie, bądź momenty z dzieckiem. rezyseria dobra, aktorstwo bardzo dobre fabula cienka realizacja swietna scenariusz taki se
scenariusz taki se, bo jest podobno do "Drogi bez powrotu", która jest kopią "Wzgórz"??
Moim zdaniem film bardzo dobry.
Trzymający w napięciu. ciągła akcja.
spoko jest czego chcecie ? ale powiem szczerze, że nieprzyjemny ... x/
taki nierealistyczny. poprostu bajeczka x]
chociaż ostro sie dygałam jak go oglądałam i później miałam lekkie schizy, ale cóż :D haha.
pozdrawiam. x)