Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Mój komentarz po obejżeniu filmu: Reżyseria - słabiutko ; scenariusz - słabiutko ; aktorstwo - przyzwoite ; horror - żaden !!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
karols66

"PATOLOGIA!!!!!!!!OSTRZEGAM!!!!!"

Jak zwykle, ludzie są naprawdę nietolerancyjni, jak sami nie lubią to głupie i złe... powstrzymam się od dalszego komentarza.

dux

Podpisuje sie pod Twoim komentarzem w 100 % kolego, bardzo dobrze to ująleś.

ocenił(a) film na 9
karols66

Jeżeli mówisz, że reżyseria słabiutka, to chyba nie wiesz co to jest reżyseria.

ocenił(a) film na 1
Sub_Zero

Ludzie bądźcie obiektywni!!!

Po tym filmie chciało mi się rzygać-nie za aktorstwo, czy za roeżyserie ale za zawartą w filmie brutalność!!!

ocenił(a) film na 1
karols66

Zenada i g**no. To nawet nie jest straszne, anie brutalne, a po prostu niesmaczne. Zygac sie chce w paru momentach, jak sie patrzy na te zdeformowane ciala. Wylaczylem po 30 min.

Dodam tylko ze lubie horrory, (Pila 1 kapitalna). Jednak w tym filmie nie ma zadnego napiecia, strachu, a jedynie scenariusz bazuje na obrzydzeniu, pokazajuc zdeformowanych mutantow.

ocenił(a) film na 10
tehnex

"Dodam tylko ze lubie horrory, (Pila 1 kapitalna)"

Hehe, dobre sobie... tyle tylko, że "Saw" to thriller i tyle, musiałeś sypnąć jakimś tytułem, żeby nie wyjść na głupka no nie ;) ?

Na drugi raz sam się nie pogrążaj.

ocenił(a) film na 9
karols66

Wy po prostu albo horroru nie lubicie, a jak uważacie, że się na nim znacie, to piszecie głupoty. Zobaczcie, zadziwiają, że renomowane serwisy zajmujące się tematyką grozy na ekranie dają oceny:
5/5 - http://www.bloody-disgusting.com/review/1137
8/10 - http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1086

Czego wy oczekiwaliście, brak krwi i przy czajeniu się mutanta muza jak z azjatyckiego kina grozy? Przy tej tematyce krew czy flaki są jak najbardziej wskazane. Horror zazwyczaj ma za zadanie wywoływać u nas strach, niektórzy boją się flaków, krwi itp, a niektórzy się tym bardziej rajcują, gatunek nazywa się GORE i wzgórza po części są GORE.

I jeszcze jedno, "Wzgórza" trzeba także oceniać pod tym względem, że jest to REMAKE, który wypadł prawie doskonale.

ocenił(a) film na 8
Sub_Zero

powiem tylko, że film jest brutalny. zwłaszcza scena w przyczepie, bądź momenty z dzieckiem. rezyseria dobra, aktorstwo bardzo dobre fabula cienka realizacja swietna scenariusz taki se

ocenił(a) film na 9
James_6

scenariusz taki se, bo jest podobno do "Drogi bez powrotu", która jest kopią "Wzgórz"??

ocenił(a) film na 8
karols66

Moim zdaniem film bardzo dobry.
Trzymający w napięciu. ciągła akcja.
spoko jest czego chcecie ? ale powiem szczerze, że nieprzyjemny ... x/
taki nierealistyczny. poprostu bajeczka x]
chociaż ostro sie dygałam jak go oglądałam i później miałam lekkie schizy, ale cóż :D haha.
pozdrawiam. x)

karols66

ja ciebie nie rozumiem człowieku zastanów się co ty gadasz rezyseria słabiutko, aktorstwo przyzwoite??? Gdzie tu logika?