Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

pomimo ze nie byłam zmęczona i ogladałam go w dzień zasnęłam....obudziłam sie jak jakis potwor chyba chcial kogos zgwałcic...pozniej znow zasnęlam...tyle pamietam z tego filmu. Polecam jako środek nasenny!!!

ocenił(a) film na 10
KrrokodylaDajMiLuby

A ja polecam filmy akcji, albo napierw odespać a dopiero potem brać się za jakikolwiek film. Rzygać już mi się chce tak debilnymi wypowiedziami. Z resztą jak tyle tylko pamiętasz, a na reszcie ogarnął cię sen błogi, to co tutaj robi ten idiotyczny komentarz? O ile się nie mylę to KOMENTUJE się filmy które się OGLĄDAŁO...

dux

przeciez napisałam, ze "nie bylam zmęczona" (radze uważniej czytac). następnym razem prosze nie obrzacac kogos błotem za wyrażenie opinii i trzymac wiaderko przy komputerze, bo moze sie Pani przez takie "debilne wypowiedzi" uszkodzic sobie klawiature. skomentowałam go tak jak mialam ochote,, jednak Ty chyba po prostu lubisz komentowac wypowiedzi innnych a nie same filmy...

KrrokodylaDajMiLuby

drobna (jednak istotna pomyłka) miało byc: Pan*

ocenił(a) film na 10
KrrokodylaDajMiLuby

Moja droga, sam film komentowałem już tyle razy, że nie chce mi się więcej. Nie umiesz docenić dobrego kina, nie moja sprawa. liczy się jednak to, że w całym tym swoim pieprzeniu unikałaś komentarza samego filmu a skupiłaś się na opisaniu tego co podczas seansu ty robiłaś, tak więc zastanów się na drugi raz do kogo kierujesz takie słowa i zastanów się nad swoją postawą...