hmmm no coz moge powiedziec na temat tego filmu. jest bardzo ciekawy choc na poczatku standart. auto si epsuje na srodku pustyni.... no mowie sobie kolejna chała. Ale nie!! naprawde zaskakujace akcje... mnie sie podobala bardzo ta w kiblu... byla wyborna. jak sobie przypomne to jeszcze teraz mi sie kreci lezka w oku. polecam!!
Nie wiem jak mogą się tobie podobać takie rzeczy. To nie jest horror (wcale nie straszy), to bezsensowne gówno! To jest obżydliwe i wypacza psyche! Ja mogę wymyśleć też taki horror, o gwałceniu dzieci przez mutanty. I to dokładnym pokazaniem tych scen... Skoro teraz rajcują ludzi takie rzeczy. Polecasz? Ja ci polecam psychiatrę i kaftanik!
A ja Ci polecam dowiedzieć się nieco więcej na temat horroru i tego czy koniecznie musi straszyć. I poza tym za obrzydliwe i wypaczające psychikę uważasz zgwałcenie młodej dziewczyny a w Twoim awatarze znajduje się młoda morderczyni. Dziecko, które w filmie nie było zdolne do czego innego niż przemoc. Faktycznie to nie wypacza psychiki.