Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Mógłby ktoś polecić jakiś fajny horror, tylko jakiś z nowszych, a nie starych. Najlepiej jakiś porządny slasher. Z góry dziękuje.

ocenił(a) film na 10
IsTiLlLoVeYoU

Texas chainsaw massacre '03 + TCM the beginning '06
Malevolence '04
Wolf creek '05
Haute tension (spotykany także pod tytułem High tension) '03
Wrong turn '03
House of wax '05
Satan's little helper '04
House of 1000 corpses + devil's rejects (z tym, że to nie do końca slashery, ale jest psychopatyczna rodzinka z resztą warto byłoby się zapoznać ze stylem reżyserskim Roba Zombiego zanim światło dzienne ujrzy remake halloweena w jego przekładzie)

Nie zaszkodzi też oblukać trochę słabszych: rest stop '06, butcher '06, see no evil '06, hoboken hollow '05, toolbox murders '03...

Z młodzieżowych możesz śmiało zabierać się za kilka młodzieżowych produkcji, po roku 2000 było ich niewiele, ale śmiało możesz obejrzeć wishcrafta '02...

dux

The Reeker ostatnio widzialem, moze być. takze TCM The Begining;)

ocenił(a) film na 10
IsTiLlLoVeYoU

Ja polecam:
Texańska masakra piłą mechaniczną 2006 i 2003
Rest Stop
The Reeker
Krwawe Święta
Wolf Creek (super film oparty na faktach)
Droga bez powrotu też jest spoko, ale już troche stara bo 2003 rok

Pozdro! :)

ocenił(a) film na 8
X_y_s_i_e_k

Polecam 'Murder Set Pieces' z 2004 roku...! Film zajebiscie mocny, widzialem juz naprawde DUZO w horrorach, ale niektore sceny mnie rozwalily. Film naprawde ZŁY!!! Lamie wszelkie mozliwe taboo, co bylo zreszta przyczyna powaznej nagonki na produkcje w USA. Tak, ten film zrobili Amerykanie, az trudno uwierzyc! Mysle ze nie ustepuje wiele ZŁEM bijacym z ekranu takim klasykom jak Man Behind The Sun, Cannibal Holocaust, Shogun Sadism, itp! Dla mnie ten film juz jest zywa legendą.

PS. Jest jeszcze totalnie zdegenerowany August Underground's Mordum z 2003, ale nie polecam, bo film raczej kiepski. mozna jedynie ajko ciekawostke zobaczyc:)

ocenił(a) film na 10
IsTiLlLoVeYoU

Ja polecam:
Texańska masakra piłą mechaniczną 2006 i 2003
Rest Stop
The Reeker
Krwawe Święta
Wolf Creek (super film oparty na faktach)
Droga bez powrotu też jest spoko, ale już troche stara bo 2003 rok

Pozdro! :)