Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81201
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Karny Kut*s za chujowy film.....

ocenił(a) film na 10
qwerty456

i przez takich ****** filmweb traci fanów

ocenił(a) film na 1
RogulTrSL

Widzisz istnieją ludzie, którzy oglądają filmy i oceniają je według własnego uznania, ale jeśli tego nie rozumiesz mogę rozwinąć swoją wypowiedź. Wzgórza mają oczy ma według mnie ( a każdy może mieć własne zdanie) bardzo naciągany scenariusz, który niestety mnie nie odpowiada. Do tego sceny, który według mnie są "śmieszne" i zamiast ciekawego horroru tworzy się tutaj horror na podstawie obrzydzenia czy to w scenach gwałtu czy to w innych scenach, które nie straszą widza (przynajmniej mnie) tylko wyglądają jakby miały mi obrzydzić film. Do tego po jakimś czasie film zaczął mi się dłużyć, a gdy zaczęła się akcja zaczął być przewidywalny i momentami według mnie po prostu bardzo kiepski. A i jak widać wielki fanie filmwebu, którym jestś od maja... Ja mam ocenionych do tej pory 812 filmów i z tego tylko 3 filmy według mnie zasłużyła na ocenę 1.

ocenił(a) film na 7
qwerty456

Jak na tak małą kolekcję jedynek dziwię się, że wg. Ciebie ten film na jedną z nich zasłużył. Można wymieniać i wymieniać co było nie tak w tym filmie, jednak nie mogę powiedzieć, że się przy nim nudziłem. Widziałem znacznie gorsze filmy, więc jeśli coś jest gorsze niż 1 to może 0? Albo wprowadźmy od razu skalę na minus :) Każdy ma prawo do własnej oceny ale ten film jako film na pewno na 1 nie zasłużył i tyle z mojej strony. Pozdrawiam ;)