Zachwalacie i mówicie ze genialny jest cały film więc czemu ocena jest taka marna??Jaki naprawde jest ten film?
A jesteś fanem horroru, czy kolejnym dzieciakiem zjadaczem popkornu który myśli, że o gatunku wie wszystko? Oglądnij to zobaczysz, nie trzeba być niwiadomo jak inteligentnym żeby wywnioskować, że jedni ci na to pytanie odpowiedzą tak, a drudzy inaczej i będziesz wiedział tyle ile wiesz teraz.
Nawet jezeli wyglądam na dzieciaka to wiec ze nie jestem byle przeciętnym idiotą. Chodziło mi po prostu o dobrą recenzje kogoś z forumowiczów a ty sie burzysz. A o gatunku wiem sporo bo nie interesuje sie kinem od dzis...Ludzie wiecej loozu
I wdizsz jak to jest się tutaj pytać ludzi o jakże złożone opinie?
Moją możesz przeczytać tutaj: http://horror.boo.pl/wzgorza_maja_oczy.html [horror.boo.pl/wzgorza_m...]
lub też na filmwebie, tak się składa, że jakiś młotek splagiatował ten tekścik i wkleił go pod swoim nickiem. Takich tutaj masz ludzi...
Masz racje, ciezko tu o dobrą opinie. Nie wiadomo na jakiego młota sie trafi. Z Twojej recenzji jednak wynika że film jest wart obejrzenia i wierze tej recenzji bo ma logiczne puskty odniesienia. Mam nadzieje ze nie zawiode sie kupując sobie DVD z tym filmikiem. Dzieki jeszcze raz za zainteresowanie. Pozdro
Filmoznawco hunter12! jesli dobrze zauwazylem to podpis pod tamtym textem jest nieco inny niż hunter?? przypadek czy znow mamy przyklad osoby przypisujacej sobie czyjas prace?? bez urazy ale nie znam Cie i tak to wyglada z mojej strony. jesli sie myle to sorry ale jesli mam racje (czego pewnie sie niedowiemy;)) badz tak dobry i oposc FW skoro zamieszczone na nim recenzje sa gowno warte!!!!
chyba na tym polega ta stronka ze kazdy wypowiada swoje zdanie o filmie a w jaki sposob je wypowie to juz swiadczy o nim... przeciez jak ktos napisze ze film byl do dupy to wiadomo ze mu sie nie podobal a jesli napisze ze mu sie nie podobal bo.. np gra aktora x mu nie pasowala to tez wiemy ze mu film nie podszedl. w obydwu przypadkach osobom film sie nie podobal a powody moga byc rozne i pewnie czesc by sie nie zgodzila z podanymi powodami. chodzi mi o to ze takie prymitywne "recenzje" (bardziej oceny filmu) tez sa wazne. a jesli chcecie przeczytac recenzje filmu w ktorej bieze sie pod uwake chyba wszystkie aspekty to polecam klub milosnikow filmu... tam pisza ludzie ktorzy sie chyba naprawde na tym znaja
ps; film obejzalem z nudow, nie wiele od niego oczekiwalem i moze przez to jak dlamnie film byl ciekawy... wczesniej nie slyszalem o takim pomysle wiec ogladalem go z ciekawościa!! klimat podobny do texanskiej masakty pozdr
Ps. małe poprawki. Filmoznawcą nie jestem, interesuje mnie tylko jeden gatunek filmowy, a co do tego, że recenzje na FW są do dupy?
Nie powiedziałem, że recenzje są do dupy, bo do dupy to są komentarze niektórych łebków.... smakoszu.
I coś jeszcze, jak tak bardzo wątpisz, pamiętaj jednak, że wiara to bardzo ważny aspekt w życiu człowieka ;) to wejdź jeszcze raz tamtą witrynę, w dział redakcja i tamten redaktor ma tam maila. Napisz na niego i zobacz co ci odpisze moje alterego. Jak to zrobisz to pogadamy, póki co koniec tematu.
Panowie wyloozojmy, jakis admin sie tu wpieprzy i nas wszystkich skakuje. Miejcie wiele nicków, miejcie różne zdania ale najwazneijsze : Patrzcie obiektywnie na kzdy film i piszcie git recki bo o to na tym serwisie chodzi. Pozdro
aha chyba nie myslales o moim komentarzu mowiac ze do dupy sa komentarze niektorych łebkow?? tak sie staralem zeby jakos to wyszlo wmiare logicznie a ty mi teraz tak mowisz;] pozdr i jebaj sie
Już ci pisałem, kutafonie, chcesz się przkonać to napisz na mój mail który podany jest na tamtej witrynie i idź się pierdol bo mnie wkurwiasz pacanie.
No co? Nie chcesz sprawdzić? Czy twoj samoocena aż tak się pogorszy jak okaże się że się mylisz?
Z resztą kończę już tą bezcelową dyskusję, są ludzie i naczelni, a mówić umieją tylko ci pierwsi, wię z tobą sobie chba nie pogadam. Masz percepcję szympansa.
aaaauua ale to mnie strasznie zabolało... az mi ciezko sie otrzasnac z szoku;) oj dziecko dziecko po kilku minutach zajazylem ze tamten text moze byc twoj (chodz nadal jestem przekonany że KŁAMIESZ) ale chcialem cie powkurwiac i powiem ci ze swietnie sie przy tym bawilem!! jestes moim idolem jeszcz nie spotkalem tak naiwnej osoby jak ty... uznaje dzisiejszy dzien za dosc udany (w duuzym stopniu dzieki tobie) ale jutro tez jest dzien;] aha kłamco kłamco
Jezeli czegokolwiek chcesz sie dowiedziec o jakimkolwiek filmie, znasz w jakims stopniu angielski to korzystaj ze strony www.imdb.com , jedynie tam znajdziesz wypowiedzi i recenzje, które zawsze do czegoś się odnoszą, i uwierz, nie są w stylu "film jest głupi bo mi się nie podobał"
Pozdro!!