Ujrzałem to co wy nie ogarnęliście waszymi zmysłami. Pragnę wszechmocnie rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące brutalnego gwałtu na tej dziewczynie. Taaaak ONA ZOSTAŁA ZGWAŁCONA !!!! Jego koślawy , zmutowany fallus wtargnął do królestwa niebiańskiego nieskalanego niczyim spojrzeniem oraz ręką. Ta piękna rzecz jaką jest cnota dziewczyny została ukradziona przez śmierdzącego mutanta z zaropiałym penisem. Doprawdy nie wiem jak może się czuć dziewczyna która czuję obślizgłego , brudnego , zaropiałego członka należącego do mutanta który tkwi w jej największym skarbie w cnocie każdej dziewczyny w pochwie.
Tutaj mamy gadać o filmie, a nie o waszych fantazjach seksualnych, bądź co bądź to forum filmowe... wróciłem... znowu zacznie się wolna amerykanka, bo czytając takie głupie teksty płakać mi się chce.
nie płacz , kupię ci rower, haahah, może troche o fantazjach powinni pogadać , by się wyluzowali, anie byli takimi sztywniakami jak ty
Dziecko... wiesz co to przenośnia?
Ao twoich fantazjach czytać nikt nie chce, wierz mi.
ahahahhahaahaha, nieno koleś jest miernotą , ahhahahaah, taki denny jesteś ,że sie nie da , hahahahahaha
"taki denny jesteś"
Wybacz, moją specjalnością nie jest obrażanie innych. Denny... i to mówi ten który za przecinek używa hahahaah. Przestań się lepiej udzielać, bo tylko się ośmieszasz.
hahahaahah, no zawiało chłodem,, od tej twojej elokwencji, nie wiem czemu się ośmieszam , ty jesteś żałosny , bo wdajesz się ze mną w dyskusje, ahahahahahahahah, idiota
wlasnie! Wiec sie opanujcie!;P Ale gdyby to byla prawda, to strasznie szkoda by mi bylo tej dziewczyny! Okropna historia, tak zniszczyc zycie...