Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Ujrzałem to co wy nie ogarnęliście waszymi zmysłami. Pragnę wszechmocnie rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące brutalnego gwałtu na tej dziewczynie. Taaaak ONA ZOSTAŁA ZGWAŁCONA !!!! Jego koślawy , zmutowany fallus wtargnął do królestwa niebiańskiego nieskalanego niczyim spojrzeniem oraz ręką. Ta piękna rzecz jaką jest cnota dziewczyny została ukradziona przez śmierdzącego mutanta z zaropiałym penisem. Doprawdy nie wiem jak może się czuć dziewczyna która czuję obślizgłego , brudnego , zaropiałego członka należącego do mutanta który tkwi w jej największym skarbie w cnocie każdej dziewczyny w pochwie.

ocenił(a) film na 1
Potezny_szescianin

zapewne było jej dobrze, hahahahaaahuahuahahuaauhaua

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

Tutaj mamy gadać o filmie, a nie o waszych fantazjach seksualnych, bądź co bądź to forum filmowe... wróciłem... znowu zacznie się wolna amerykanka, bo czytając takie głupie teksty płakać mi się chce.

ocenił(a) film na 1
dux

nie płacz , kupię ci rower, haahah, może troche o fantazjach powinni pogadać , by się wyluzowali, anie byli takimi sztywniakami jak ty

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

Dziecko... wiesz co to przenośnia?

Ao twoich fantazjach czytać nikt nie chce, wierz mi.

ocenił(a) film na 1
dux

ahahahhahaahaha, nieno koleś jest miernotą , ahhahahaah, taki denny jesteś ,że sie nie da , hahahahahaha

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

"taki denny jesteś"

Wybacz, moją specjalnością nie jest obrażanie innych. Denny... i to mówi ten który za przecinek używa hahahaah. Przestań się lepiej udzielać, bo tylko się ośmieszasz.

ocenił(a) film na 1
dux

hahahaahah, no zawiało chłodem,, od tej twojej elokwencji, nie wiem czemu się ośmieszam , ty jesteś żałosny , bo wdajesz się ze mną w dyskusje, ahahahahahahahah, idiota

ocenił(a) film na 9
Potezny_szescianin

heh ale sie sześcian wtopił w klimat filmu zapomniał chyba ze to nie realia:/

ocenił(a) film na 10
Potezny_szescianin

wlasnie! Wiec sie opanujcie!;P Ale gdyby to byla prawda, to strasznie szkoda by mi bylo tej dziewczyny! Okropna historia, tak zniszczyc zycie...

ocenił(a) film na 1
Sara94

no na prawdę,chyba za bardzo sie wczuwacie w taki shit:):):):):):):):):):)