Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

ale syf

ocenił(a) film na 1

śmierdzi syfem nie polecam 0/10 żałosne

Luq4s

Żałosny to jesteś ty. Tylko tyle masz do powiedzenia? Film ci śmierdział? To może trzeba przed seansem zmienić skarpetki!

ocenił(a) film na 8
mongoloid

Heh z tymi skarpetkami to żeś dowalił-jedym słowem dobre!.

ocenił(a) film na 1
Luq4s

Najgorszy horror jaki oglądałam. Przez cały film się śmiałam. O nie ! komuś leci ketchup z głowy ! Dałam 1 tylko dlatego że nie można dać 0. No proszę was ludzie, to nuie jest horror tylko jakaś obleśna rzeźnia. Gdzie są prawdziwe horrory ze starych lat, jak Lśnienie ? ? ?

ocenił(a) film na 8
LillyxXxLo

Kolejna osoba uzywająca oklepanego tekstu w stylu "śmiałam się" lub "bardzo mnie rozbawił",no ale coś trzeba naskrobać skoro nie potrafi się przedstawić konkretów,które uzasadniałyby wystawienie oceny 1.

użytkownik usunięty
LillyxXxLo

Ten film Twoim zdaniem jest krwawy??? Oo to Ty krwawych filmów nie widziałaś. Poza tym chyba nie oglądałaś uważnie, bo rzeźni nie ma cały czas - mniej więcej do połowy ten film bazuje na klimacie.

LillyxXxLo

LillyxXxLo Bo to jest film gore a nie typowy horror typu Lśnienie. Zanim zabierzesz się za "krytykę" filmów, to zapoznaj się z podgatunkami horrorów. Skoro się śmiałaś to czemu najgorszy horror? Trzeba było po prostu nie oglądać, zresztą "Lo" w twoim nicku wiele mówi, znam to, paszczurowe lata..

użytkownik usunięty
jedrol8

To nie gore tylko survival. Ale poza tym zgadzam się z Twoją wypowiedzią.