widziałam ten film i muszę stwierdzić że bardzo mnie rozczarował, mało sensowna akcja, nieciekawe sceny, po prostu po obejrzeniu go nasunął mi się jeden wniosek, że straciłam czas i tyle
Ja również się rozczarowałem... Miałem nadzieję, że pomysł "rozbitków na postnuklearnej pustyni" zostanie lepiej wykorzystany. Niestety luki w klimacie, a raczej jego brak zostały zastąpione przez hektolitry krwi, odcięte kończyny i niesmaczną scenę gwałtu.
Jedyny moment, który zapadł mi w pamięć to zabawa w MacGyvera w przyczepie. Jednak nawet ten motyw nie ratuje filmu, moja ocena to 3,5/10.
Pozdrawiam.
Nie mów tak! Bo jeszcze Cie zbanują!
Na początku dużo osób chwaliło to niesamowite dzieło...Pamiętam jak kiedyś wystawiłem Wzgórzom 3/10...
Myślałem, że mnie ludzie mnie zabiją. Oczywiście zaraz poleciały inwektywy :) To dobrze, że filmweb sie rozwija i mozna już spokojnie ocenić ten słaby film.
A może to tylko owczy pęd/świadomość zbiorowa(jak wszyscy oceniają gorzej, to my też) hehe...
Tak czy inaczej, jeżeli ktoś nie oglądał, to dopisuje sie do powyższej wypowiedzi-beznadzieja...