Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

... że podczas oglądania filmu widz ma ochotę wydłubać sobie oczy za pomocą pilota.
potworny gniot! fuj!

Rafaela_2

A czego się spodziewać po takim filmie? oglądasz na własną odpowiedzialność :P I niech nikt nie ściemnia, że ogląda takie filmy dla fabuły albo dobrej gry aktorskiej. One nie mają innego celu, niż zaspokojenie "brzydkiej" ciekawości, jak wygląda zło, deprawacja i ohyda. Czyli ogląda się je dla krwi, flaków i wycia.

użytkownik usunięty
phanthasilea

akurat ten film jest beznadziejny,ale nie kazdy gatunek gore ma na celu zaspokojenie chorej ciekawosci zboczencow, jest pare klasykow gore, po ktorych gwarantuje kilka nie przespanych nocy i to nie przez widok gumowych kiszek spryskanych czerwona farba, tylko poprzez ukazanie zla w najczystszej postaci, realizm wtedy jest niezbedny a widz zadaje sobie pytanie skad biora sie takie sklonnosci.. i o to chodzi w filmach gore

według Ciebie które tytuły gwaranyują nieprzespane noce??

użytkownik usunięty
verbcd

najstraszniejszy i najbardziej obrzydliwy jaki widzialem - "men behind the sun" - w wielu krajach jest zabanowany, ze wzgledu na realizm, ale nie mialem problemu ze znalezieniem go - przed obejrzeniem poczytaj o nim - inne undergroundowe produkcje z ciekawymi opisami znajdziesz na tym blogu http://www.filmweb.pl/user/Man_Behind_The_Sun

co to znaczy gore ? ? ;>

.. <za krótki>

ocenił(a) film na 6
Rafaela_2

ja oglądałam film dla strachu. lubię się bać ;p

Rafaela_2

Dobra .. mieszasz film z błotem .. ale dlaczego??? Co w nim jest takiego beznadziejnego?? Nie pisze że to arcydzieło ale nie uważam żeby był taki zły.

użytkownik usunięty
CZacza

nie bede cytowal regulek - napisze swoimi slowami: gore to horrory z duza iloscia scen drastycznych, nieocenzurowanych - nie pozostawiajacych nic dla wyobrazni, maja na celu zgorszyc i pokazac okrucienstwo - nie przestraszyc. Typowe klasyczne horrory stawiaja na klimat i buduja napiecie. Osobiscie wole horrory - z gore tylko pare filmow mi sie podoba

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

wg mnie film był niezły, dałem mu mocne 6.
niezłe 'efekty' jak na gore.

ocenił(a) film na 7
Rafaela_2

ja dałem 6 to jeden z lepszych współczesnych gore fajny film

ocenił(a) film na 8
Rafaela_2

Bardzo dobry film ale bardziej podobał mi się wrong turn