jak to na horrory klasy D przystało można polewać już od początku. fabuła kompletnie bzdurna i sceny śmiesznie porobione. ciekaw jestem czy ktoś na prawde się bał bo ja tylko brechtałem z amatorszczyzny twórców tego arcydzieła:)
http://www.filmweb.pl/topic/669279/Jakie+sa+wg+was+NAJstraszniejsze+horrory++nib y+prosty+temat%2Cjednak+takich.html ten pan sie bal. A film jest denny. Moze momentami usmiech zagoscil na moich ustach,ale humoreska nie dorownuje takim filmom jak Smakosz czy kultowa Laleczka.
Tak samo, jak ty. 0 strachu, czy grozy przed, w trakcie czy po filmie. Śmieszyły mnie tylko błędy filmu debilne sceny i nic innego. Ale jak to już pisałem przed chwilą o "Vacancy", horrorku z rodzaju "Nie oglądaj, bo po co marnować czas i pieniądze" Wzgórza to po prostu DNO. Dno dnem po dnie z dnami bezdennie dno w dnie dna, dno pogania. Dziękuję za uwagę.
Moje hasło: STOP TAKIM BADZIEWIOM I CHŁAMOM... oraz... oraz... debilom wystawiającą oceny.
U mnie ma -9/10, jeden pkt więcej niż Vacancy, bo przynajmniej się więcej pośmiałem.
Jak dla mnie film, ani śmieszny, ani tym bardziej straszny po prostu nudny. Patrząc na kunszt twórców ręce opadają, pomysł na film może był dobry ale wyszła z tego rzeź bez ładu i składu. Gdy patrzyłem jak dzielny amerykanin idzie przez miasteczko mordując, każdego mutanta który staną mu na drodze patrzyłem tylko na zegarek jak długo jeszcze. No i jeszcze ten heroizm: wyruszam po dziecko które najzwyczajniej w świecie guzik mnie obchodzi. ŻENADA. Rozumiem brutalność jeśli usprawiedliwia to dobry scenariusz (np. lubie Piłe).
Stop dla brutalnych filmów bez scenariusza!!!
Kogo jara patrzenie na palącego się faceta na krzyżu, i gwałt mutanta na dziewczynie?? To chore gdy ogląda się film tylko po to by popatrzeć na takie sceny, a nie dla fabuły czy gry aktorskiej. Rówinie dobrze można czerpać przyjemność z oglądania prawdziwych tortur- to prawie to samo, a jednak prawie każdy przyzna że oglądania np. jak terroryści odcinają głowe zakładnikowi jest chore.