myslałem ze bedzie to kolejny tani horror z kapowatą muzą i nieciekawym scenariuszem a tu sie mile zaskoczyłem swietna muzyka i ciekawa fabuła sprawia ze chce sie ten film oglądac jak dla mnie 10/10 bo cięzko teraz o dobry horror a ten jest bez porównania perełką wsród nich swietny film
Mam siostrzenice w 3 klasie podstawówkii ona też uwielbia sformułowanie "tępa strzała", nie znacie się może??
A tak z ciekawości, czy Ty nie umiesz normalnie podyskutować tylko musisz się tak ciągle rzucać?? Ciągle tylko hahahahahahahaahahah ciągnące się bez końca i wyzwisko za wyzwiskiem. To forum filmowe a nie jakiś burdel więc chociaż minimum kultury byłoby mile widziane.
"A tak z ciekawości, czy Ty nie umiesz normalnie podyskutować tylko musisz się tak ciągle rzucać?? Ciągle tylko hahahahahahahaahahah ciągnące się bez końca i wyzwisko za wyzwiskiem. To forum filmowe a nie jakiś burdel więc chociaż minimum kultury byłoby mile widziane."
Czego od niego wymagasz, przcież wystarczy popatrzyć na jego temat post za postem hahaha i dziecko jeszcze ma przy tym poziomie głupoty o sobie nieskazitelne zdanie, aż szkoda gadać jak się jego wypowiedzi (powiedzmy, że da się to tak nazwać) czyta, bo jak na razie tylko prowokuje, a żadnych nawet bezsensownych argumentów nie podał i nie poda, bo do tego trzeba się wysilić i pomyśleć, jak zdanie napisać chociażby, a nasz szanowny kolega, na kilku słowach zawsze kończy, bo wspomnianego hahaha za słowo uznać raczej nie można, a on właśnie na tym bazuje i mu całe zdania wychodzą, wielkie brawa.
ja mam duzo kultury , dziecinko
i nikogo nie obrzucam wyzwiskami ,ten film to dno
no i tradyccyjnei już uhuhauhauuaauhauhaahauhahaua
nie wiem po co dyskutować o czym co jest gównem ahahahahahaahahaha
ja mam duzo kultury , dziecinko
i nikogo nie obrzucam wyzwiskami ,ten film to dno
no i tradyccyjnei już uhuhauhauuaauhauhaahauhahaua
nie wiem po co dyskutować o czym co jest gównem ahahahahahaahahaha
"i nikogo nie obrzucam wyzwiskami" hmm a to ciekawe "tępe strzały", "pseudoyntelygenckie nastolatki", "głąby", "no fagasy", "jesteś żałosnym moralizatorem", to zapewne komplementy, co??
I wierze, że masz "dużo kultury" jednak po Twoich wypowiedziach na tym forum tego nie widać, dziecinko.
o jej nie wiedziałem ,że kogoś kulturę można oceniać po wypowiedziach na jakiś forach , hahahahahahhahaahaahauauauauaa
zejdź na ziemię dziecinko
Nie znamy się na żywo i raczej się nie poznamy więc o kulturze w tym przypadku świadczą właśnie wypowiedzi na forum. A co za tym idzie SZACUNEK do osoby z którą dyskutujesz, nawet jeśli ma odmienne zdanie od Twojego. A to co Ty do tej pory robisz można nazwać tylko prowokacją. Więc jeśli ja mam zejść na ziemie to Ty zejdź razem ze mną, dziecinko.
nie od dzisiaj wiadomo że typ phil anselmo ma kłopoty natury psychicznej i wydaje mu się że jak coś jemu się nie podoba to musi się nie podobać wszystkim
tacy ludzie jak on to powinni na terapię chodzić