to jest tak bezsensowna rzeźnia, że aż człowiekowi słabo;
jak w ogóle można taki film zrobić, trzeba być kompletnym psycholem;
szokujące...
Widzę, że na tym całym zakichanym forum tylko dwóch miłośników horroru się znalazło. Brawo, ja się cieszę, bo może nareszcie wrócą do lat 80-tych, gdzie w horrorze łamano wszelkie tabu, mam nadzieję, że reżyser nie da się w hollywood "uciszyć" i jego filmy dalej będą trzymały poziom HT i HHE.
Tak powinien wyglądać horror - klimat, gore i muzyka. Naprawdę, jak tak dalej pójdzie, to pan Aja doczeka sie miana mistrza horroru. I chrzanić zdanie innych, nie są przyzwyczajeni do prawdziwych horrorów, a co do twórcy tematu - zobacz sobie Cannibal holocaust, Braindead, Bad taste, Cradle of fear.... nie chce mi się już wymieniać - ale zobacz któryć z tych filmów i dopiero będziesz mógł powiedzieć, że widziałeś coś mocnego!
rzucę okiem;
lubię od czasu do czasu obejrzeć sobie jakiś horror, ale ja może jestem zbyt wrażliwy i dla mnie ta rzeź pokazana w tym filmie nie miała sensu;
ale jak są fani takich filmów, to ok, chociaż mnie dziwi, czy ktoś normalny może mieć przyjemność z oglądania takich scen;
rzucę okiem;
lubię od czasu do czasu obejrzeć sobie jakiś horror, ale ja może jestem zbyt wrażliwy i dla mnie ta rzeź pokazana w tym filmie nie miała sensu;
ale jak są fani takich filmów, to ok, chociaż mnie dziwi, czy ktoś normalny może mieć przyjemność z oglądania takich scen;
Każdy ma swoje gust, wyobraź sobie, że jestem normalny, chodzę do pracy i żyje tak samo jak ty i bynajmniej nie wyobrażam sobie momentu w którym by mi odbiło i zacząłbym mordować nożem rzeźnickim. A juz napewno nie było by to winą owych filmów, bo moim zdaniem całe zło tkwi w człowieku.
z całym szacunkiem, właśnie przejrzałem te filmy; śmiech na sali; to są jakieś parodie; strzelają do gościa i mu ręka odpada jak na filmie u Monty Pythona albo w Bulgarskim pościkku; Cradle of fear - przeglądałem fragmentami- amatorska produkcja, założyli szkła kontaktowe, idzie z "tulipanem" normalnie uchachałem się;
Cannibal holocaust- qrna też śmiech na sali, ganiają się na golasa po dżungli;Bad taste i Braindead- no qrna, żeby koleś sieknął tak z ręki, że aż przez gardło przeszło i złapał jeszcze ręką kobicie twarz; albo co babcia zasuwa po domu i jej uszy odpadają przy zupie;
jeśli to ma być mroczne i straszne, to ja jestem chińska tancerka;