Film totalna Lipa. nie mam ochoty na pierwowzór bo pewnie niewiele się rózni. Końcówka już wogóle zesrana BOHATER się znalazł. NIE POLECAM TEGO FILMU. Polecam za to SILENT HILL
ty jestes totalną kaszaną. Bardzo dobry film a jak ci sie nie podoba to sie wogóle nie udzielaj zamknij pysk i schowaj sie pod łużko. aha kurw. jeszcze jedno nie reklamuj mi tu innych filmów jak piszemy o Wzgórza mają oczy. tyle mam do powiedzenia tobie
Widzę, ze kolejny komentarz... taki sam jak 1000 innych durnych tematów.
Że przytoczę tylko jakże opiniotwórcze stwierdzenie "film totalna lipa" wyjątkowo popularne ostatnio jako alternatywa do napisania czegoś więcej, bo nie uwierzę, że niepodobało się wszysto, bo każdy bardziej uważny widz zwróciłby uwagę chociażby na świetne zdjęcia, muzykę i kreacje aktorskie, rozumiem, że nie zwróciłes, ok. przemilczę to.
Co do pierwowzoru to różni się on i to bardzo, gdyż jest nieporówywalnie gorszy.
"Końcówka już wogóle zesrana BOHATER się znalazł."
Tego argumentu poważnie nie można traktować, gdyż kilka osób zwróciło na to niegdyś uwagę, a reszta idiotów to bez cienia zastanowienia powtarza, jakby nie umiała napisać czegoś logiczniejszego. Logika? Ha!
Sory za pomyłkę, przecież dla was najbardziej logiczne by było jakby się położył i spokojnie czekał aż mu ktoś łeb ujebie. Tylko nie naskakujcie na mnie, bo tak właśnie wynika z waszych błyskotliwych komentarzy.
jakoś was na pierwszej wersji nie ma ,nie wymądrzacie sie tam , chyba nie widzieliście tego badziewia
Nie ma... bo w przeciwieństwie do ciebie chłopcze nie muszę pisać durnych komentarzy pod każdym filmem który widziałem tylko po to, żeby powkurwiać innych
hehehehehe, jakbyś widział to tam też byś się mądrzył-
pisze durne komentarze,tyllko przy durnych filmach
ty durniu
"Film totalna Lipa. nie mam ochoty na pierwowzór bo pewnie niewiele się rózni. Końcówka już wogóle zesrana BOHATER się znalazł. NIE POLECAM TEGO FILMU."
Jakże przekonująca argumentacja. Oceniasz ten film, a tak naprawdę nie piszesz nic konkretnego w celu wyjaśnienia bezsensowności owego filmu. A jeżeli przekreślasz film tylko ze względu na jak to określiłeś "zesraną końcówkę" bo nie podobała Ci się jedna scena, to trochę mnie to dziwi. Masz prawo wyrażać swe niezadowolenie, ale sensownie przedstaw dlaczego. Większość tego niestety nie czyni. A szkoda...