Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

ten film był bardzo nieciekawy pod koniec to nawet zaczął mnie śmieszyć a bynajmniej nie o to chodziło :/ ale dla odstresowania czemu nie :P

ocenił(a) film na 10
brzozak91

Nie będę tego komentował. Zwrócę tylko uwagę na ciekawe zjawisko z jakim tutaj mamy wszyscy niewątpliwą przyjemność obcować... jedna osoba coś kiedyś pierdolnęła po czym nagminnie powtarza się jedno zdanie: "to nawet zaczął mnie śmieszyć a bynajmniej nie o to chodziło :/" bo niestety zdaje się, że sami nie mają czego sensownego wymyślić to najłatwiej jest skopiować jakiegoś innego bezsensownego posta, przez co wygląda to tak jakby 90% krytyki wyszło z pod ręki jednej osoby, ciągle cykającej sobie pod nowymi nickami....

dux

Dux, to dlatego, ze 90% krytykantow tego filmu ma takie pojecie o gatunku (dla niewtajemniczonych, o horrorze...), jak ja o Smerfach badz tez tego typu dziwnych kreaturach rysunkowych:D ja bym proponowal sobie odpuscic, tak dla swietego spokoju....

ocenił(a) film na 8
slepy

Sam jesteś śmieszny...jeżeli ten film byłśmieszny to Ty musiałeś strasznie w pory lać przy jakiejś komedi hehe :](ze śmiechu oczywiscie)

Film bardzo fajny i co najwazniejsze OMIJA SZEROKIM ŁUKIEM WSZYSTKIE SCHEMATY W HORRORACH TEGO TYPU.To poprostu BARDZO DOBRY horror...kurde mogłem dać ocenkę "rewelacyjny" :/....Dałem b.d :(

Rozeznanym w horrorach POLECAM

ocenił(a) film na 8
mati_34

-----------------------------------------
Ocene zawsze mozesz przeciez zmienic:)