Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

nawet sposub rozwalenia samochodu ,stacja benzynowa, zmutowane czybki jedzące ludzi ehh jedyne róznice miedzy tymi filmami to to ze w tym filmie były papugi i psy i gwałt na ofiaracha i poswiecenie jednego z mutusów(ruby) no i gosć który bardzo przypominał gandalfa szarego po przejściach ehehe co do psów to bardziej od głównego ludzkiego wontku , interesował mnie wontek zemsty bestii(pies) ehheehheheheheheheh

hetman_zla

Krzysiu...naucz się ortografii..sposUb..czYbki..mu tUsów..hehe

ocenił(a) film na 9
hetman_zla

A nie pomyślałeś czasem, że "Zły skręt" może być odwzorowaniem filmu "Wzgórza mają oczy", a nie na odwrót??

ocenił(a) film na 4
hetman_zla

Jak oglądałem ten film miałem od samego początkuwrażenie że oglądam coś co jest posklejane z bardzo już zakurzonych motywów, takich jak np Stacja benzynowa na odludzi, totalny brak zasięgu w telefonach itp. Zresztą nawet pomijając to film nie zachwyca, sceny smierci były raczej beznadziejne i za dużo osób ginie w jednym momencie i potem wdg mnie film zupełnie traci napięcie. Dla porównania Zły Zakręt był o wiele lepszy, ludzie gineli pojedyńczo, w dość spektakularny sposób, Mutanty były w większym stopniu pozbawione "ludzkości" co moim zdaniem dawało lepszy efekt. Podsumowując ten film może sie podobać tylko komuś kto wczesniej nie oglądał innych horrorów i nie ma z czym tego porównac ;p

ocenił(a) film na 9
Chris_bmp

Opłaca się iść na niego do kina? Czy może lepiej wypożyczyć "Zły skręt" na DVD? Czekam na odpowiedź :)

ocenił(a) film na 9
freepick

Jeżeli masz dobre kino domowe z full wypas głośnikami to wypożycz "Zły skręt", jak nie to idź do kina na "Wzgórza mają oczy" - mi się podobał.

ocenił(a) film na 7
hetman_zla

ty debilu ten film to remake filmu z lat 70-tych

hetman_zla

eee. wątpię, żeby Wzgórza mają oczy było odzwierciedleniem Drogi bez powrotu, ponieważ Droga bez powrotu powstała po i to długo po pierwotnym pierwszym filmie Wzgórza mają oczy.

hetman_zla

lol ;]
ja pierdziele, kiedy w koncu to sie skonczy :P

pil_2

Haha! Jak czytam "zły skręt" to mi się kojarzy z trawką xd Oczywiście, tylko wpierw sprawdź błędy i zauważ, że "The Hills have Eyes" to remake.