chcemy nowego pomysłu na horror, a nie wiecznie odgrzewane kotlety !!!!!!!!!
Za każdym razem jak pojawia się nowy film to zawsze znajdą sie tacy którzy narzekają, że oklepany temat itp. Ale nie martwcie się , tacy jak wy też są potrzebni. Pozdrawiam.
Poza tym to jest remake. jak chcecie szukać nowych pomysłów na film to nie w remake'ach
Są tacy jak my (czekający na nowy pomysł, świeżą krew, a nie wciąz odgrzewane kotlety) i są tacy jak ty, mało wymagający widzowie co połkną każdą amerykańską papkę!! Od tych amerykańskich wypalaczy mózgu już nie wiecie co jest dobre i ża można coś więcej chcieć zobaczyć niż kolejny remake. pozdrawiam serdecznie i proszę o nieciągnięcie tego tematu, ba każdy ma inne oczekiwania co do filmu.
heheh to samo pomyślałem po obejzeniu tego filmu.
Ile to ost było thrillerów-horrorów co zdeformowani ludzie mutanty zamieszkują jakies tereny, pojawiaja się tam podróznicy i zaczynaja ginąc, potem nagle znajduję sie "Terminator" i wszystkich złych zabija :D (czasami na koncu ginie :) )
Hmm "Zalatuje zlym skretem"....czy ktos jeszcze poza mna rozumie ten temat inaczej? :) a to Ci sie udalo :D
LUDZIE!!!! TO JEST REMAKE CZYLI ZŁY SKRĘT JEST PRAWIE Ż EKOPIĄ TEGO FILMU Z LAT 70, a to ejst tylko remake więc on nie naśladuje żądnego Sketu lecz swój pierwowzór!
"zalatuje mi "Złym skretem" vel. "Droga bez powrotu"
te filmy powstały po Wzgórzach, a to jest tylko remake
zaczynam załować ze napisałam cokolwiek, bo robi sie z tego niezła zadyma, wiem że to jest remake !!!!, ale po obejrzeniu zajawek skojarzyło mi sie ze złym skrętem i tyle. nic wiecej. co po to roztrząsać.
Powinieneś napisać taki komentarz przy "Droga bez powrotu", ponieważ ten film wyszedł 20 lat po oryginalnej wersji "The Hills have Eyes" i to "Droga bez powrotu" jest tutaj wzorowana na "The Hills Have Eyes", anie odwrotnie.
---===Pozdrawiam===---
nie myśle abym cokolwiek "powinna" ! zostało napisane tam gdzie miało byc. ! PROSZĘ O ZAKOŃCZENIE WĄTKU !!
hehehehehe :P podobno polak z polakiem zawsze się dogada, a tu prosze, buahahahahaha
a tak pozatym, zakladając że Wrong Turn i remake the Hills have Eyes, nie wnoszą nic nowego do gatunku, śmiem twierdzić że Wrong Turn nie umywa się do tego remaku. WT to naprawde jest sieczka amerykańska, a HHE jak na amerykańską komercję zamkniętą w pewnej konwencji jest naprawde spoko ;)
Co jak co może nic nowego w tym temacie nie zostało nakręcone ale napewno film ten bije na głowę zły skręt szczególnie jesli chodzi o sceny przemocy :P Czekałem bardzo długo na ten film i się nie zawiodłem a jeśli ktoś oczekuę czegoś nowego to niech ogląda kino niezależne, pozatym ostatnio poza zdjęciami (lepszymi lub gorszymi) efekatmi specjalnymi to wszystko stąpa małymi kroczkami i w tych czasach jest naprawdę cieżko zaskoczyć widza.
Nie ma to jak grupa kretynów, którzy poprzez "fachowe" komentarze starają sie ukryć swoje umysłowe kalectwo a co za tym idzie dyletanctwo filmowe. "Wzgórza" to jeden z najlepszych horrorów jakie widziałem w tym roku, a "Wrong turn" choć też dobry nie umywa sie do tego filmu. Najgorsze jest to że większośc z was swoje opinie opiera na 30 sekundowych zwiastunach co juz jest samo w sobie załosne. Choć film jest o mutantach-kanibalach, ku mojemu zaskoczeniu był niezwykle sprawnie zrobiony, powielane schematy wydają sie odświeżone, bohaterowie nie są papierowi jak np. w Złym skręcie, a kiedy częśc z nich ginie widz (przynajmniej ja) faktycznie się przejmuje ich śmiercią.
wiesz, też to zauważyłem, teksty w stylu "po zwiastunie widać że film będzie denny" czy coś w tym stylu, a przecież każdy kto troche filmów oglądał to do cholery wie, że zwiastun nigdy nie pokazuje jaki film jest, a poza tym jest takie mondre przysłowie, nie ocenia się książki po okładce, a filmu nie powinno po zwiastunie ;)