PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

:(:(:(:(:(

użytkownik usunięty

Z przykrością muszę stwierdzić iż Cyclops zginie:(:(:(:( Ten pogrzeb w zwiastunie był Jego pogrzebem; Jego i Jean:(:(:(:(:( Nie wiem może powróci pod koniec filmu, może w następnym filmie(jeśli ten pogrzeb był na początku lub w połowie filmu):(:(:(:(:( Szkoda bo Cyclops był taki fajny:(:(:(:(:(

[*][*][*][*][*]

skąd to twierdzenie, że Cyklops zginie
jakieś dowody?

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Ale macie wyczucie czasu. To,że Cyclops zginie było wiadomo już w listopadzie.3 tygodnie temu dowiedziałem,się że cyclops nie tylko zginie ale zostanie też przywrócony do życia prze ta samą osobe,która go zabiła czyli Jean.

ocenił(a) film na 7
deamon82

Ten film się robi przez was nudny. Już mnie chyba niczym nie zaskoczą, bo wszystkie możliwe wydarzenia mam tutaj. Nawet się nie zdzwie, jak ktoś zabije Wolverine'a...

MartWa

Wolverina nikt nie zabije :))))) to byłby nietakt producentów.
Poza tym to możn zobaczyć w trailerze jak Logan stoi na uboczu podczas pogrzebu.Na wpół spuszczona głowa ale nie żeby się kajał. I to właśnie może na niego Rogue patrzy podczas pogrzebu.
Kolejna informacja, która element zaskoczenia Ci zniweczy :))))) tak pieczołowicie przygotowywany przez filmowców. Przepraszam :))

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Jeżeli tyle się już wcześniej dowiedziałaś, to po co tu wchodzisz po raz kolejny? Jednak ciekawość świerzbi

ocenił(a) film na 7
deamon82

Wchodzę, żeby się na przykład dowiedzieć, czy Gambit jednak pojawił się w obsadzie na jakiejś stronie albo jaki będzie soundtrack itp. Mimowolnie, przeglądając strone zauważam: Cyklop zginie! Xavier zginie! Magneto zginie! itp.

Z tym Wolverinem to byla ironia, wiem, że była by to głupota ;). Chociaż gdyby zrobili tą scene, gdzie Magneto pozbawia go adamentium...

MartWa

Ah sorki. Rezczywiście ironia :) po prostu nie załapałem od razu.
A z tą scenką z adamantium to rzeczywiście mogło by być ciekawie. Chociaż byłoby trochę żal.
Ale kto wie jest taka scenka w lesie ;) w trailerze oficjalnym, jak Magneto przyciąga Wolverina do siebie ;)
Coś w podobnym stylu jak w pociągu w pierwszej części. Ale nie wydaje mi się żeby go obdarł z adamantium. A jeśli tak to dlatego Avi Arad podczas wywiadu mówił że X-Men3 będzie filmem przejmujący, strasznym i - o ile scenariusz będzie dobry - zmuszającym do myślenia.
Pozdro.

użytkownik usunięty
van_Gregorian

dowody? ok moge dac ci stronke ze zdjeciem

Oki to daj tą stronkę
Po prostu chciałbym to zobaczyć, nie że się czepiałem.

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

To czy Gambit się pojawi w X3 jet tak samo ważną wiadomością jak to czy ktoś zginie, tego też nie powinnaś sie dowiadywać, więc jesteś ciekawa.

ocenił(a) film na 7
deamon82

Nie dla mnie demon. Ciekawa jestem, fakt. Ciekawska ze mnie osóbka. Ale te głupstwa mnie denerwują ;).

Gregorian, przynajmniej jesteś miły a nie złośliwy. Ta scenka była by ciekawa...Mogli by ją dać

użytkownik usunięty
van_Gregorian

na moim blogu masz zdjęcie :P:P a jak w to nie uwierzysz to dam ci stronke z tym zdjęciem tam jest troszeczke większe

Do Scarlet:

Miło, że zauważyłaś. Staram się. Czasem nawet przynosi to efekty.
A mogli by dać tą scenkę. Ja po prostu nie jestem specem. Ale scenarzyści filmu pewnie by wiedzieli jak ją wkomponować do filmu.
Kto wie zobaczymy w kinie.

van_Gregorian

Do Colossusa:

Okej wierzę bo widzę :)
Nawet da się odczytać nazwiska.
Ale jak byś mógł to tę stronkę z większą wersją też podaj bo ściągnę sobie do kolekcji. Małej bo małej ale zawsze.

Jak Cyclops zginie to było by SUPER!!! :D

ocenił(a) film na 8
Tena

nie musi podawać,bo to zdjęcie to falsyfikacja w photoshopie, w filmie nie ma równoczesnego pogrzebu Jean i Cyclopsa, jest memoriał Jean

deamon82

A ten znowu :)
Oki niech będzie że to fake.
Ja i tak poproszę o link bo w takim razie wrzucę to sobie do folderu "fan fiction".
A Ciebie poproszę o link do prawdziwego zdjęcia lub do info kto zginie.
Chciałbym uwierzyć ;)
Bo jeśli nie równocześnie mają pogrzeb to może każdy z osobna ginie. Na trailerze jest scenka jak Wolverine łapie lewitujące (pewnie za sprawą Jean) okularki Cyclopsa. W innej scenie jest pokazane jak Cyclopsa odrzuca fala uderzeniowa znad jeziora w którym zginęła Jean w 2 części. Więc może to scena z walki w której ginie. A jeśli Jean ginie potem (np. w końcówce filmu) to czemu nie mieli by ich pochować obok siebie.
Ale ja się nie upieram że tak będzie.

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Memoriał z tralera jest pośiecony Jean. Cyclops nie chciał na nim być, pojechał nad Alcali Lake. Tam zastał Jean.Jean go zabija, ale pod koniec filmu przywraca go do życia. Nie chce mi się szukac teraz linków, uwierz mi ze to przeczytałem, bo ten obrazek widziałemw grudniu i było już powiedziane że to przeróbka w Photoshopie jednej dziewczyny. Jeżeli to nie falsyfikacja to niech ten Colossus znajdzie że to jest confirmed.

deamon82

Oki.
Tak jak pisałem. Nie upieram się przy swoim.
Tylko czy Colossusowi będzie się chciało :)
Ale w sumie to już niedługo jak zobaczymy wszystko w kinie.
A to że Cyclops nie chciał być na memorialu to by pasowało. Nie chciał się pogodzić z jej śmiercią. No i okazuje się że miał rację.
A z trailerów to było by tak że Wolverine też nie chciał być i pojechał za Cyclopsem razem ze Storm. Zresztą Scarlet ma rację, cały film mnie już nie zaskoczy. Nie piszę tak dlatego że nie chce wiedzieć co w filmie będzie wręcz przeciwnie chce wiedzieć co pominom a co nie względem komiksu. Coś jak z Tolkienem. Książkę czytałem i i tak wiedziałem co w filmie będzie. Chciałem wiedzieć czego nie umieszczą w filmie. Z X3 tak samo.

użytkownik usunięty
van_Gregorian

http://xmenfilms.proboards54.com/index.cgi?board=spoilers&action=display&thread= 1144693187&page=5 [xmenfilms.proboards54.c...]
to jest ta stronka i watpie zeby to byl fotomontaz ale tylko watpie wiec nie mam calkowitej pewnosci ze to orginal

ocenił(a) film na 8

12 kwietnia zamiescił je ktoś taki jak ty, zobaczył ta fotke po raz pierwszy. Ta fotka pojawiła sie na tamtym forum już w grudniu i wtedy było wszystko wyjaśnione,że to ściema.

deamon82

W sumie to racja.
Jeśli fotomontaż to dobry.
Też nie mam pewności.
Znaczek "X" na grobie Scott'a trochę taki inny niż na Jean, ja wiem że perspektywa itd. ale trochę... Za bardzo się wpatruję i oczy bolą :)
Zobaczymy w kinie. Został miesiąc.

A to ma być plakat na Polskę (może już widzieliście) :
http://www.countingdown.com/movies/2756437/multimedia/images?item_id=3857169 [www.countingdown.com/mo...]

van_Gregorian

Kurde nie spojrzałem na główną stronę. I przeoczyłem że już taki jest ;)

van_Gregorian

Mi się nie dokońca podoba ten poster. Wolverine dziwna mina. Wygląda mało poważnie. Angel hmm nijaki. Nie to co na scenach z filmu. Cyclops śmieszna poza. W ogóle powklejani z innych zdjęć. Misz masz, papka dla Polaków. Dobrze że w filmie wyglądają okej.

Pfff... a niech sobie umierają. Moim zdaniem Jean i Cyclop to najbardziej bezwyrazowe, nudne i najmniej ciekawe postacie ze wszystkich x-menów, a nawet mutantów. Ni charakteru, ni wdzięku.

Zobaczymy jak to bedzie naprawdę, prawdopodobnie cyclops odejdzie do magneto i tyle, a pogrzeb jean to chyba naturalna konsekwencja tego, że wg x menów zginęła w jeziorze. Już się nie mogę doczekać jak będzie film wyglądał. Choć najbardziej czekam na wolverina. Mam nadzieje że do października już dvd będzie w miarę tanie i uda mi się nabyć x3 :) Pozdrawiam wszystkich fanów komiksu :)

Raven

Mnie najbardziej intryguje rzekome pojawienie się Cajuna...