PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

3 ZWIASTUN!!!!!

ocenił(a) film na 10

Właśnie się dowiedziałam na jednym zagranicznym forum że będzie 3 zwiastun, dokładnie zapowiedział to Hugh Jackman w gazecie 'Notfabio' że będą 3 zwiastuny . Wszystkie trzy będą zaprezentowane w Las Vegas we wtorek, bedzie to finałowy trailer w którym zawarte będą:
-Jean Grey and Wolverine Medical Bay
-Rogue and Wolverine (Giving up her powers)
-Danger Room Battlefield Wolverine (lighting stogie)
Jeszcze wspomniał że bedzie to napewno ostatni film o x-menach.
Wielka szkoda:((((((((

ocenił(a) film na 8
Nataliee

Ostatni może w jego wydaniu,albo tej trylogii,na pewno nie skończą na X3. Szczerze mówiąc nie zmartwiłbym sie jezeli Jackman by już nie zagrał, bo 189cm Wolverine nie za bardzo mi odpowiada,no i za miękki jest do tej roli.

ocenił(a) film na 7
deamon82

E tam za miekki jest własnie w sam raz do tej roli. A jeżeli ma to być ostatni film o X-man to nie mam pojecia jak w 1.30 - 2 h są w stanie przedstawic zmiane Phonix w Dark Phonix (o ile wogole nastąpi) zeby to opowiedziec to jeszcze z 3 filmy by sie przydały. Wytwórnia podbno miała taki pomysł ze jeżeli 3 czesci się zwrócą to spróbuja nakręcic kolejne 3 ale to tylko plotka pewnie

ocenił(a) film na 8
RuFuS

Jean nie zamieni się w tego Phoenixa, którego znamy z komiksów. W filmie Phoenix jest mutacją Jean, jej uwolnionym potencjałem. Nie bedzie żadnego trailera 3. Te trzy sceny. które wypisałeś to 3 klipy pokazane przez Jackmana. Tu masz linka: http://www.worldofkj.com/Videos/xmen2.php [www.worldofkj.com/Video ...]