PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147632
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Wyczytałam gdzieś ,że 4 część bedzie się nazywała "Wolverine" jestem ciekawa czy to mozliwe.Aha mam pytanie ,czy w x-men2 były jakieś sceny miłosne z Storm i Wolverine??bo oglądałam zwiastun nr.3 i tam coś było ,jak ktoś może to niech mi powie plisssssss :)

ocenił(a) film na 7
cream17

Z całym szacynkiem, ale radze nabyć dobre okulary... "Wolverine" to osobny film, który będzie opowiadał o historii Logana sprzed "X-men".
Tak samo bedzie w przypadku fimu "Magneto" opowiiadającego o młodości Erika lensherra.

ocenił(a) film na 3
Hidan

To Mistique przyszła pod postacią Jeam do namiotu Wolverine'a w X2, później gdy ten się zorientował, zmieniała się w Storm i Rogue.

ocenił(a) film na 5
apeplinski

to jest tzw. spin-off:P
aczkolwiek nie wykluczone ze jakas czesc, sceny (moze koncówka) filmu bedzie opowiadala co sie stalo po Last Stand:)
pozdr:P

Numer_44

Będzie 4 część X-Menów i będzie "Wolverine", ale to dwa inne filmy... X-Men 4 będzię prawdopodobnie kontynuacją poprzednich 3 części, a "Wolverine" przedstawi historię Logana o tym jak stał się mutantem, jak wszczepiono mu adamantium i zanim znalazł się w szkole Xaviera! Również pewne jest powstanie filmu "Magneto" również o wcześniejszych losach Erica, jeszcze od czasów wojny!!!
Co do X4 to kontraktu nie podpisali jeszcze m.in. H.Berry /Storm/, H.Jackman /Wolverine/, I.McKellen /Magneto/, F. Jenssen /Jean Grey - Dark Phoenix/, A Paquin /Rogue/! Pewny jest natomiast udział w X4 S.Ashmore /Iceman/, A. Stanford'a /Pyro/, E.Pagge /Kitty - Shadowcat/ czy Bena Fostera'a /Angel/... Jesli do kontraktu ze "starymi X-Menami" nie dojdzie prawdopodobnie zostanie X4 o roboczym tytule "X4: The New Mutant" bedzie opowidał o losach młodych X-Menów!

Ja wierzę i mam nadzieje, że Halle i jej koledzy zdecydują się na występ w kolejnej części X :D H.Jackmana jeszcze conajmniej raz zobaczymy jako Logana/Wolverina! Już wkrótce rozpoczną się pracę nad projektem "Wolverine"... Mam nadzieję, że po sukcesie "Wolverine" i "Magneto" twórcy zabiorą się za takie projekty jak "Storm" czy "Mistque" - o moich ulubionych X-Menach :D Pożyjemy, zobaczymy!! :]