hej nie wiecie czasami czy nie będzie 4 części???bo troche szkoda jak się już skończy!!!!
Narazie stanelo na tym, że mają być 4 spin offy, a czwartej częsci ma nie byc bo producenci sie obawiają problemow ze skompletowaniem obsady. Ale wszyscy mamy nadzieje, ze okaze sie ze nie bedzie problemow nie do przeskoczenia i jednak 4 powstania. Aha, tylko fidelio nie chce, żeby 4 powstała, wiec jak nie powstanie, to zwalimy to na niego :P
A najgorsze jest to, że Hugh Jackman nie chce zagrać w X4. Jeżeli powstanie kolejna część bez niego to chyba w łeb se strzele ;/ No i jeszcze Halle Berry nie chce ://// Bardzo bym chciał oglądać X4 z pełną obsadą!!!
właśnie że Halle się zgodziła,a Wolverine nie musi występować w każdej części,będzie miejsce dla Gambita
Ale X-men bez Wolverinea?? Wyobrażacie to sobie?? Ja niestety nie widze nic dobrego, jezeli go nie będzie.
Ja bym baaaardzo chciała, by była 4 część, ale oczywiście bez miany obsady. Po "...ostatnim bastionie" czuję pewien niedosyt, z powodu niewykorzystania wielu możliwości. Dlatego bardzo by mi zależało na 4 części. Niepowetowaną stratą dla mnie jest brak we wszystkich częściach Gambita, którego lubię najbardziej - zaraz po Rogue. I właśnie wokół niej bym skupiła akcję (rzekomej) 4 części, tzreba by było wymyślić jakiś sposób na odzyskanie dla niej mocy i np. wyjaśnieć okoliczności nabycia przez nią dodatkowych mocy (latanie i niezwykła siła). To oczywiście takie moje gdybanie, ale fajnie by było gdyby ktoś robił film, pod moje indywidualne zachcianki :D
wobacz co zrobili z Cyclopsem,głównym X-Menem,więc Wolverine'a który w każdej części grał główną rolę mogą wkońcu do jednej części nie dać,i tak nakręcą poświęcony mu spin-off
ja mysle ze bedzie 4, 5 i moze nawet 6 bo jak sam vinnie jones powiedzial, ze ma kontrakt na 4 i 5 wiec mam nadzieje ze bedzie :D
Ja jedyne co pamietam na temat jakichkolwiek dalszych losów to taki mały wycinek z Yahoo Movies :
"Possible Returning Cast: (6/1/03) Several actors/characters who were in the second movie might return for this third one. First off, Kelly Hu revealed recently that she is signed on for a sequel, but there is no word yet about whether that would be 'X3' (or 'X4' or 'X5,' etc.)."
Ale to było dawno i teraz moglo sie wszystko zmienić.
Huh?? Ostatnio ogladalem z nim wywiad gdzie stwierdzil,ze by chcial nakrecic kolejna czesc...
są szanse na x4 nawet duze , pewnie bedą chcieli sie jeszcze kasy nachapac :P , http://www.czarnynt.republika.pl/mtv.wmv [www.czarnynt.republika....] krótki wywiad z mistique ;]
heh niee :P , w skrócie mówi że szanse na x-mena 4 są duzo bo mieli niezłe otwarcie i tkaie tam pierdy
Nom to fajnie tylko z tą obsadą żeby były ci sami aktorzy to by było bardzo fajnie
Pewnie, ze byloby fajnie, ale pomysl ile na samych aktorow producenci musieliby wydac pieniedzy. Minimalna kwota jaka otrzymie Tobey Maguire za Spider-Mana 3 to 60 mln $. A w X-Men jest wielu aktorow, ktorzy musieliby sie znowu pojawic. Wszyscy daza do coraz wiekszego wynagrodzenia. Jesli budzet bedzie zbyt wysoki, a ostatnio glownie kasa idzie na aktorow, to produkcja bedzie strasznym ryzykiem. Jesli by film nie zarobil na siebie to jest to prawie grob dla tych, ktorzy by go finansowali. Rowniez chcialbym kontynuacji i z tymi samymi aktorami, lecz kidys sie to musi skonczyc, bo aktorzy zazadaja astronomicznych kwot za gre.
Miejmy nadzieje, ze aktorzy grajacy w X-Men nie sa az tacy zachlanni. Mocnym atutem po stronie producentow jest to, ze zaden z bohaterow nie jest niezastapiony. Co do samego filmu to mamy chyba spore szanse - aktorzy wypowiadaja sie, ze by chetnie zagrali, film trzepie kase i producenci wypowiadaja sie w kontekscie powstania 4 czesci. Wczoraj czytalem wywiad z Avim Aradem, mowiacym o tym, ze nie bedzie zadnego problemu z powrotem Cyclopa do gry, bo jedyna przyczyna pozbycia sie go bylo to, ze aktor byl juz zaangazowany w Supermana. Oczywiscie razem z nim powrocilaby Phoenix. Avi stwierdzil, ze nie wyklucza kelejnych czesci, bo X-Men Universe to nieskonczona kopalnia historii.
ja bym tam wolał żeby cyklop nie wracał... zmartwchywstać może phoenix ale cyklop by juz mógł nie zyc...
jeżeli w X4 ma być Sinister lub Apokalips,to Cycklop musi wrócić do gry,pozatym to podstawowy X-Men,za mało go było w tej trylogii
Sprawa jest prosta - jezeli wroci Phoenix to wroci i Cyclops. Najbardziej smieszyl mnie komentarz, gdzie ktos napisal, ze chcialby zeby Jean byla z Loganem. W komiksie pelne nazwisko Jean brzmi Grey-Summers i to chyba wszystko wyjasnia. Wroci jedno to i bedzie drugie.
Ja nie chcialbym, zeby ta parka wracala, tylko z tego powodu, zeby wiecej czasu poswiecono na ekranie innym mutantom. Jest tyle bohaterow, a wlasciwie ok. 5 glownie przewija sie nad przed oczami. Taki brak jest dobry do tego, by poznac innych mutantow dokladniej. Np. Storm, Icemana i innych.