dowiemy się może czegoś nowego i zobaczymy jakieś efekty specjalne, których za niewiele było wprowadzonych w tralerze 1, już tylko weekend i to na co czekałem od 12 grudnia ;)
PS
coś nawala ten serwer filmweb, poprawcie to
będzie dziś w nocy, tutaj masz informacje http://xmenfilms.proboards54.com/index.cgi?board=spoilers&action=display&thread= 1141278395&page=1 [xmenfilms.proboards54.c ...]
mam nadzieję że będzie ogólnie dostępny na sieci a nie trzeba będzie czekać jeszcze tydzień heh
no cóz bardzo fajny trailer ;] z pewnością wybiore się na film do kina i chyba się niezawiode
Mnie ciarkli przechodzą jak go oglądam, zapowiada się na jeszcze inteligentniejszy niż dwójka i na znacznie bardziej dramatyczny :] Jeśli zwiastun dobrze oddaje to co zobaczymy w kinie, to będzie odjazd... Czapka z głowy normalnie...
W przypadku filmów X-men nie potwierdza się jak dobry zwiastun-to zły film. Zwiastuny poprzednich części były dobre, a filmy rewelacyjne, jak dla mnie najlepsza adaptacja komiksów. I tak też będzie z ta częścią, będzie się działo !!! Tylko w przypadku badziewnych horrorów i filmów akcji sprawdza się to o czym wspomniałem w pierwszym zdaniu,że w trailerze pokażą wszystkie najlepsze sceny,a film jest do bani. Can't wait to May :)