PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Wygralem bilety z Filmwebu i nie dalem rady ich odebrac :( BUEEEEE!

ocenił(a) film na 8
max_c

A ja odebrałam swoje :P

max_c

Ja też już mam swoje zaproszenie, czekam niecierpliwie do środy ;)

ocenił(a) film na 8
Alf_

oj tak tak!!! :DDD a środa już za kilka dni :D

ocenił(a) film na 8
max_c

ale wam zazdroszczę :D:D ze wogóle wygraliście :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
yebakah

i oto dobry przykład jak działa zazdrość :/

a Ty się Agniecha nie przejmuj bo Tobie też się kiedyś uda wygrać :D trzeba próbować :)

ocenił(a) film na 10
max_c

Jak Wy to robicie??? Ja już gram na konkursach na filmwebie od ponad roku i nic. Zawsze piszę krótki ciekawe recenzję a nigdy nic nie wygrałem...

ocenił(a) film na 8
richard__riddick

wiesz co akurat w moim przypadku to było tak ze wystarczylo wpisac swoje imie i nazwisko czy tam swoj adres e-mail... juz nie pamietam... w kazdym razie nic nie musialam pisac tylko sie zglosic wiec mialam szczescie ;) aha i ja dopiero pierwszy raz bralam udzial w konkursie z filmwebu i mi sie akurat udalo wygrac to zapewne juz wiecej mi sie nie uda hehe

zycze Ci powodzenia :) na pewno kiedys i Tobie sie powiedzie że tak powiem hehehe

ocenił(a) film na 10
Fluorescent

Dzięki. Ale osobiście wątpie, że kiedykolwiek wygram na filmwebie...

richard__riddick

Masz racje. Z takim podejściem na pewno nie wygrasz...daruj sobie wogle wszystko.

ocenił(a) film na 10
Hades

Słuchaj Hades ja grywam tu od dłuższegoi czasu i prawdobodobieństwo wygrania jest niesamowicie małe...

max_c

Mi przyszło mailem że wygrałem i że musze odebrać je w poniedziałek(22.05) miedzy 18 a 18.30.

frogson_2

Też zagrałem po raz pierwszy ...... i wygrałem... a że mieszkam w Tychach, oddałem swoje zaproszenie kumplowi :), niech przynajmniej ktoś skorzysta, skoro zrobili tak a nie inaczej ( mam na myśli to ze tylkow w W-wa mozna odebrac bilety i pojsc do kina :/ )