PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Nie wierzycie ?? Dowod : Pod koniec filmu Magneto udalo sie ruszyc pionkeim ) a dokldanie nie pamietam jakim ) drugi to ze Xavier po napisach ( w tv ) ukazuje sie jakiejs manowie , chyba jego milosci ale nie jestem pewien :D:D wiec nie wiem jak wy ale ja czekam na nastepna czesc w kturej napewno powruca Xavier , Cyclop i Jean :D:D Pozdro

ocenił(a) film na 10
Gogetta

to te pionki były zrobione z metalu ???????? xD

ocenił(a) film na 8
dominid3

Oj chyba z papieru xD. jak udało ci sie do tego dojść? naprawde pionek sie pruszył xD ^^

ocenił(a) film na 8
dominid3

tak a magnes to nie metal co? chyba jakoś plastikowe pionki muszą trzymać sie na wietrze, myśl trochę

ocenił(a) film na 6
deamon82

Ciekawe, jak zamierzaja utrzymać w miare dobry poziom filmu, jeśli go w ogóle zrobia. Nie ma Cyclops'a, Jean , a najgorsze ze nie ma tej barwnej postaci, Mystique, poza tym nie wiadomo co stało się z resztą jego kompanów .Juggernaut podobno zginął na wyspie, a Pyro jakimś cudem ocalał. To nie będzie dobra część. Lepiej poczekać na "Wolverine'a" i " Magneto"

ocenił(a) film na 8
mrodnim

Czy Cyclops zginął tego nie jesteśmy pewni, Jean nieraz się odradzała w komiksie. Źródłem leku jest moc Leech'a, jak wiadomo nie działa ona stale, a tymczasowo, tak samo jest więc z lekiem, co się z tym wiąże Mystique powróci. Nic nie słyszałem o śmierci Juggernauta, Vinnie Jones ma podpisaną umowę na następne części.