PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147632
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Krążą pogłoski o wprowadzeniu postaci Bishopa, w którą miałby się wcielić znany z Matrixa Anthony Ray Parker (Dozer).

Beyond

Bishop to ten co zmieniał sie w różne postaci tak jak Mystique? Ten taki z czarnymi włosami co potem zdradził x-menów? Na bajce był jeden taki tylko nie wiem do końca czy nazywał sie Bishop, ale wiem że zdradził X-menów i zabił go Apokalips albo ten taki niebieski lord z czerownymi gałami :P

ocenił(a) film na 5
Bzdoniek

Człowieku, jaka bajka? Jeśli już to film animowany. Sorry że się czepiam ale jak słyszę "bajka" to mi się niedobrze robi...

A co do Bichopa to jest to ten koleś który przybył z przyszłości, ale nie z tej samej co Cable. Jest mutantem ale używa też broni palnej. Ten koleś o któym myślałeś że to Bishop to był Morph (albo Morf, nie pamiętam jak się to pisze).

Sądzę że to nie realne aby Bishop się pojawił bo to już by było za dużo tych wątków (zwłaszcza że główna oś fabuły ma toczyć się wokół Dark Phoeinx).

użytkownik usunięty
HuntMocy

Zgadzam się. Z tymi nowymi postaciami to trochę tłoczno się robi. ;)

HuntMocy

Biszkopt nie zamieniał się w nikogo tylko absorbował moce innych i używał ich przeciwko nim.