PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147506
5,5 35 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

gdzie Gambit, Sunfire, Juggernaut, Omega red, Pyro czy choćby Bishop, może za mały budżet, nieznajomość historii x-menów?
Mam nadzieje że iceman nie będzie wyglądał jak normalny człowiek, tylko tak jak w komiksie i grach - cały pokryty lodem :), a skora colosusa bedzie z metalu..
no dobra ale nie komentuje zanim nie zobacze... :)

ocenił(a) film na 8
CcEan

Jeszcze tobie mało? Ich jest od groma. Przecież są: Sunfire,Juggernaut i Pyro. Coś mało rozeznany jesteś.

deamon82

Tak, ale w komiksie jest jeszcze bardzo dużo innych istotnych postaci, których w filmie niestety nie ma... Wolą wciskać M czy Callisto czy Stacy X, a one nie są takie istotne jak np. Gambit!

ocenił(a) film na 8
Psyche

Naprawdę sienie znacie.Po co wwalać do jednej części tyle ważnych postaci.Od tego są nastepne części,aby ktoś ważny nie grał roli drugoplanowej. Podobno ma być Gambit i będzie go grał Raz Degan.

deamon82

Zgadzam sie ze wielka szkoda że nie ma Gambita, przecież w komiksie to jedna z kluczowych postaci, moze efekty specjalne jego kart kosztowały by za duzo ?? :))))

ocenił(a) film na 7
voyo26

A może rzucanie kartami wyglądało by poprostu głupio (rolling eyes)

CcEan

spoczko w piątej części wystąpią wszyscy bohaterowie włącznie z nowymi. Nowym bohaterem będzie Kapitan Planeta będzie też Y-man, Ziii-man. Będzie gość który pompuje budyń i z budyniu powstawać będą budyniowe potwory będzie extra zobaczysz

ocenił(a) film na 8
puritas_pu

pulitas stul morde.Jak sie nie znasz na "x-menach" P.S Gdzie jest sunfire ja go w filmie nie widziałem