PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

jak to będzie w kolejnych częściach z Rogue i Bobbym??? szkoda, że w trzeciej części było o niej tak mało... a w komiksie jak to sie z nimi dalej potoczy??? byłabym bardzo wdzięczna za informacje :)

ocenił(a) film na 8
Trzmiel_2

W filmie jest tak ze ludzie wymyslili ,,lekarstwo'' dzieki któremu mutanci ktorzy chcieli pozbyc sie swojej mocy i Ruda tak zrobiła

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

Wiem ze troche niezbyt rozumnie wytłumaczyłem:D to może Mutanci ktorzy cicheli nie miedz swojej mocy poprostu dostawali ten zastrzyk czy co to tam bylo i nie mieli mocy no i Ruda pozbyla sie swojej mocy

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

dzięki wielkie :) za pierwszym razem tez zrozumiałam ;)

ocenił(a) film na 10
Trzmiel_2

a nie wiesz może jeszcze albo ktoś inny czy ona już nie odzyska swojej mocy??? a co z nią i bobbym??

ocenił(a) film na 8
Trzmiel_2

1Czy odzyska moce??hmm.. tego nie wiem raczej nie 2Teraz pewnie będzie z Bobbym skoro moze go dotknąc inaczej po co by sie pozbywała swojej mocy?? no nie??

Darth_Carnage

Raczej odzyska swoją moc - w końcu w filmie zasugerowane jest, że Magneto ją odzyskuje, więc czemu ona nie?
A jeśli pytasz o komiks to radzę nie porównywać go z filmem, bo to zupełnie inna bajka - w komiksie Rogue była bliższa raczej Gambitowi, z Bobbym nie przypominam sobie podobnych sytuacji...

ocenił(a) film na 8
Trzmiel_2

co za pytanie? co ma piernik do wiatraka, film to nie komiks, Rogue w komiksie nie była z Icemanem, wieć skąd mamy wiedzieć co z nimi? przecież widać że Magneto nie utracił swej mocy całkowicie, więc nietrudno się chyba domyśleć że Rogue odzyska swą moc po jakimś czasie

ocenił(a) film na 10
deamon82

no pytanie jak pytanie... no ja komiksów nie czytam i dlatego się pytam, bo watek Rogue i Icemena mnie zaciekawił i tyle... a odrazu się czepiacie (sz) a ostatniej mnuty filmu nie widzialam bo takie mialam nagranie, wiec nie widzialam, ze Magneto odzysuje swoje moce, wiec sie nie czepiac !

Trzmiel_2

To sobie obejrzyj - najlepiej w kinie lub na oryginalnym nośniku, a nie jakieś "difiksy" poobcinane, to nie będziesz musiała zadawać pytań...

ocenił(a) film na 10
Albertino

jaju jacy drażliwcy tu są sami na tym filmwebie... czegoś nie wiesz pytasz sie grzecznie a każdy prawie cię objeżdża i nie wiadomo co!!! każdy się wymądrza zamiast udzielić konkretnej odpowiedzi... same alfy i omegi sa tu! no gratuluje...

Trzmiel_2

No widzisz?
:D

ocenił(a) film na 5
Trzmiel_2

Ja mam nadzieję, że pojawi się Gambit i Rogue puści Bobby'ego w trąbę, jak fabuła przykazała ;]

ocenił(a) film na 9
Desmei

Właśnie! Co z Gambitem?? NIe rozumiem dlaczego go w ogóle nie uwzględnili.. :P to była jedna z fajniejszych postaci w animowanej wersji.. ! ;]

ocenił(a) film na 8
diskopolorulez

po to by przyciągnąć widzów na kolejne części