jak to będzie w kolejnych częściach z Rogue i Bobbym??? szkoda, że w trzeciej części było o niej tak mało... a w komiksie jak to sie z nimi dalej potoczy??? byłabym bardzo wdzięczna za informacje :)
W filmie jest tak ze ludzie wymyslili ,,lekarstwo'' dzieki któremu mutanci ktorzy chcieli pozbyc sie swojej mocy i Ruda tak zrobiła
Wiem ze troche niezbyt rozumnie wytłumaczyłem:D to może Mutanci ktorzy cicheli nie miedz swojej mocy poprostu dostawali ten zastrzyk czy co to tam bylo i nie mieli mocy no i Ruda pozbyla sie swojej mocy
a nie wiesz może jeszcze albo ktoś inny czy ona już nie odzyska swojej mocy??? a co z nią i bobbym??
1Czy odzyska moce??hmm.. tego nie wiem raczej nie 2Teraz pewnie będzie z Bobbym skoro moze go dotknąc inaczej po co by sie pozbywała swojej mocy?? no nie??
Raczej odzyska swoją moc - w końcu w filmie zasugerowane jest, że Magneto ją odzyskuje, więc czemu ona nie?
A jeśli pytasz o komiks to radzę nie porównywać go z filmem, bo to zupełnie inna bajka - w komiksie Rogue była bliższa raczej Gambitowi, z Bobbym nie przypominam sobie podobnych sytuacji...
co za pytanie? co ma piernik do wiatraka, film to nie komiks, Rogue w komiksie nie była z Icemanem, wieć skąd mamy wiedzieć co z nimi? przecież widać że Magneto nie utracił swej mocy całkowicie, więc nietrudno się chyba domyśleć że Rogue odzyska swą moc po jakimś czasie
no pytanie jak pytanie... no ja komiksów nie czytam i dlatego się pytam, bo watek Rogue i Icemena mnie zaciekawił i tyle... a odrazu się czepiacie (sz) a ostatniej mnuty filmu nie widzialam bo takie mialam nagranie, wiec nie widzialam, ze Magneto odzysuje swoje moce, wiec sie nie czepiac !
To sobie obejrzyj - najlepiej w kinie lub na oryginalnym nośniku, a nie jakieś "difiksy" poobcinane, to nie będziesz musiała zadawać pytań...
jaju jacy drażliwcy tu są sami na tym filmwebie... czegoś nie wiesz pytasz sie grzecznie a każdy prawie cię objeżdża i nie wiadomo co!!! każdy się wymądrza zamiast udzielić konkretnej odpowiedzi... same alfy i omegi sa tu! no gratuluje...
Ja mam nadzieję, że pojawi się Gambit i Rogue puści Bobby'ego w trąbę, jak fabuła przykazała ;]
Właśnie! Co z Gambitem?? NIe rozumiem dlaczego go w ogóle nie uwzględnili.. :P to była jedna z fajniejszych postaci w animowanej wersji.. ! ;]