Oglądałam tylko pierwszą części i była nawet, nawet. ale czy ta jest warta obejrzenia?
:) na pewno nie... szczególnie jeśli nie widziałaś części drugiej.
Ale poważnie, nie oglądaj części trzeciej jeśli najpierw nie obejrzysz części drugiej, piszę o tym bo są tacy co widzieli cz.3 bez oglądania części poprzednich, nie śmieje się, po prostu szkoda im było biletu, no ale ja bym na ich miejscu na gwałt szukał dostepu do cz.1 i cz.2 nim bym poszedł do kina na cz.3
Obejrzeć można, ale nie podchoć do niego jak nie widziałeś 2 części. I w ogóle łeb mnie boli i przegrywamy 1:0 :/
Kolejny wspaniały mecz naszej reprezentacji... Moga już się pakować. Cóż chyba, że wygraja z Niemacami i rozpierprzą Kostarykę w co wątpie...
nie nie warto,wystarczy spojrzeć na Krzynówka,ma lepszy ryj od wszystkich Morlocków
Wsumie ogladalem wszystkie czesci, ale nawet zadnego momentu filmu niepamietam, a 3 czesc nie wytrzymalem i poszedlem spac przed koncem. Mnie ten film napewno nie trzymal w napieciu etc. etc.
Ale pewnie wszyscy fani Marvela i tak go obejrza :P
badziew ze idz do boru. szkoda siana, pierwsza cz byla jeszcze do zniesienia ale nastepne... nie polecam
Dróga też była syfna? :)
No to jest dopiero skrajna opinia, nawet fidelio pokonałaś :D