Dzisiaj dorwałam gazetę i doczytałam się, że Sztrom ma w nowym filmie być głównym bohaterem, i będzie sporo o jej przeszłości, czyli jednym słowem - wszystko będzie się kręcić wokół niej. [no może nie jednym słowem;p] Podobno reżyser postanowił tak dlatego, że uważa, że Halle Berry jest zbyt dobrą aktorką, żeby była tylko 'postacią dodatkową'.
Szkoda, bo Sztrom [nie jako Halle ale ogólnie..] nie jest jak dla mnie zbyt barwną i ciekawą postacią x-mem [wymięka przy Loganie;))], ale przeżyje ;p
Tja. Storm jest w obsadzie. Na dodatek podobno - UWAGA!!! SPOILER! [nie wiem, na ile wiarygodny] - ma mieć romans z Wolverine'm.
Bardzo się cieszę, że Berry ponownie zagra Storm!! A tak poza tym to fajną ma fryzurkę w tej części!!
Kurczę, ale kaszanka :/ Ona jest BEZNADZIEJNA, nie lubię jej. Ciekawe ile zapłaciła reżyserowi. A ja doczytałam w innym portalu filmowym iż panna Berry powiedziała, że "odejdzie, jeśli jej postać będzie działała jedynie na drugim planie". No tak, pani popatrzcie-dostałam-oscara gardzi już rolami podrzędnymi. Już lepiej by było gdyby zupełnie została usunięta, bo narobi samych szkód!!!
Nie zgadzam się!! Berry bardzo dobrze zagrała Storm i nikogo innego nie widzę w roli Ororo!!
Z z linku do zdjęcia z planu, który ktoś podał (kilka tematów nizej) wynika, że Berry gra jdnak Sztorm. I dobrze, głupio by było zmieniać obsadę, wg mnie - tak jest idealnie.
Fakt!! Obsada robi wrażenie, jednak nie sądzę by zmiana reżysera za dobrze wpłynęła na film...Singer stworzył istne arcydzieła!! Jego filmy miały niegłupie dialogii, akcję i świetne efekty specjalne!! Sądzę, że teraz zostanie pominięty pierwszy element a skupią się na dwóch pozostałych...ehhh szkoda, szkoda. Ale pewnie Superman na tym zyska, skoro Singer wziął się za jego reżyserię!!