No nie wieżę, że doczekam się wreszcie mojej ulubionej postaci. Czekam na potwierdzenie tego faktu. Macie racje Deep pasuje do tej roli. To musi być ktoś przystojny i zarazem umiejący zagrać rolę wyluzowanego faceta.
no baa! C;
Podobno ma się pojawić też Bestia. Ja bym jeszcze baaaardzo chętnie zobaczyła Psylocke! ale to chyba nie jest planowane.. ;(
Może nie zauważyłeś ale Beast pojawił się już w dwójce ale jeszcze nie był niebeiskim futrzakiem. Poprostu udzielał wywiadu jako lekarz-specjalista a na dole ekranu telewizora w którym leciał program było jego prawdziwe nazwisko.
No to w tej części będzie pokazane jak zmienia się w niebieskiego futrzaka, przynajmniej zastąpi Nightcraweler'a, ktorego niestety zabraknie :( Dużo będzie się dziło w tej części, dużo pomysłów, postaci, wątków, będzie ciekawie, ale gambita to faktycznie szkoda a Depp byłby b.dobry w tej roli z czerwonymi oczami pasowałby mi w tej roli.
Będe płakał, nightcrawler to moja ulubiona postać.Skond wiesz że nie biędzie jego.Szkoda
Czytałem kiedyś nie tak dawno a onecie, że nie podpisał kontraktu na 3 część X-menów, a szkoda, bo fajny był.
W X-2 pojawia się nazwisko Remy LeBeau kiedy jedna z mutantek przegląda jakąś listę w komputerze. Poza tym na chwilę pojawiają się Colossus i Jubilee. Mam nadzieję, że zobaczymy ich w trzeciej częsci w jakiś większych rolach.
Podobno ma się pojawić też Bestia. Ja bym jeszcze baaaardzo chętnie zobaczyła Psylocke! ale to chyba nie jest planowane.. ;(
Kelly Hu która jest podana na fimwebie i nie ma imienia postaci przy niej przypasowałaby do Psylocke, może ją gra
JAK NIE BĘDZIE GAMBITA TO JA NIE OGLĄDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo ciekawe czy twórcy chcą stworzyć komercyjny film czy dobre kino na podstawie komiksów???? Widać że raczej komercha... :(
Z tego co wiem to na 100%nnie będzie Gambita ani Lady Deathstrike za to szeregi X-men ma wzmocnić stalowy pancerz Collossusa i lodowaty podmuch Icemana.Ponadto przeczytałem gdzieś że....uwaga nie wszyscy powinni czytać jeśli nie chcą wiedzieć....że Cyclops zginie z ręki Dark Phoenix...jest to nie potwierdzona informacja więc nie chcę wywoływać zbędnego zamieszania...choć jak dla mnie to mógłby zginąć-nigdy nie przepadałem za tą cioteczką:-)
Słyszałem,ze ma też sie pojawić Archangel ale jak sprawdziłem kto ma go zagrac to (jakby to powiedzieć) "sie zgarbiłem" Nie pasuje mi ten kolo. A Bestia pojawiający sie w x-men2 i 3 to będą inni aktorzy lekki suchar!
Przecież Deathstrike zginęłą w 2 części to jak ma się pojawić w 3 częśći.
To by była niespodzianka :)
Ciekawe czy się mylę ale Yuriko była kochanką Logana. Tak przynajmniej mi się wydaje po przeczytaniu Mega Marvela
wyd. Tm-Semic Nr 2 (15)/97 Tytuł: Wolverine & Gambit: Ofiary.
W tym komiksie występuje też Gambit i tak jakoś Depp by mi nie pasował do jego wyglądu.
gdzie ty tu widzisz ,żę ma wrócić Youriko?
P.S.
Youriko zginęła w X2 więc nie wróci :(
Ja chcę Gambita !!!!!!!!!! słyszałam różne pogłoski co do tego czy będzie w filmie czy nie..... żywię jednak nadzieję że jednak zobaczę swoja ulubiona postać ;].... szkoda że nie pojawi się ani Pietro ani Scarlet Witch jestem ciekawa kto by ich zagrał....
Jubilee jest fajna w komiksie. Za to w TAS nie jest nikim specjalnym.
Tylko popełnili błąd obsadzając na tą rolę japonkę...
Coś mi się zdaje, że z tym Gambitem to nas poprostu wytentegowali...
JA CHCĘ GAMBITA!!! Nie wiem jak oni chcą to zrobić ale stwierdzam, że jeśli go nie będzie to ten film będzie miał połowę z tego, co mógłby mieć! I fatycznie Deep nadawałby się do tej roli ;) Poza tym Remy to moja ulubiona postać z X-Mena z charakterkiem i nie wyobrażam sobie X3 bez niego!
Moim zdaniem najlepiej do tej roli pasuje Francuski aktor Vincent Cassel. Jest wręcz idealny!
No gdzie? On na Gambita? No co Ty?
W ciekawostkach podano, że Gambita miał zagrać Josh Holloway... Lost nie oglądam, więc nie wiem jak tam u niego z mimiką, urokiem osobistym itd. ale według mnie fizyczne podobieństwo jest i to spore... Oczywiście nigdy nikt nie dorówna prawdziwemu Gambitowi, ale Holloway byłby chyba w ok.
a może mi ktoś powiedzieć kto to jest ten Gambit bo ja nie wiem!! i najlepiej zdjęcie :)
Gambit http://www.x-men.pl/index.php?dir=bios&file=gambit [www.x-men.pl/index.php?...]
jak można niewiedzieć kto to jest Gambit to najlepsza postać w całych x-menach oczywiście po Loganie
Co wy tak z tym Gambitem.....moim zdaniem ta postać była beznadziejna w X-men (gość rzucający kartami, ehhhhhhh)
Gambit powinien być, skoro już się pojawiło jego nazwisko (w komputerze, gdy Mistique przegląda dane), poza tym to jeden z bardziej lubianych bohaterów :-)
ja uwielbiam Gambita!!! :D tez uwazam ze powinien byc... ale z tego co widze to chyba tak sie nie stanie :( ehhh zobaczymy w maju... :D
Kiedy okaże się, że jednak Cajun się nie pojawi, to bardzo się zawiodę, a zarazem zdziwię. Bo, jak to już było wspomniane, Gambit jest jednym z najbardziej lubianych bohaterów, więc pojawienie się tej postaci, zapewne pociągnęłaby jeszcze większe tłumy do kin.