PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

No nie wieżę, że doczekam się wreszcie mojej ulubionej postaci. Czekam na potwierdzenie tego faktu. Macie racje Deep pasuje do tej roli. To musi być ktoś przystojny i zarazem umiejący zagrać rolę wyluzowanego faceta.

mcspike

no baa! C;

Podobno ma się pojawić też Bestia. Ja bym jeszcze baaaardzo chętnie zobaczyła Psylocke! ale to chyba nie jest planowane.. ;(

ocenił(a) film na 5
Sate

Może nie zauważyłeś ale Beast pojawił się już w dwójce ale jeszcze nie był niebeiskim futrzakiem. Poprostu udzielał wywiadu jako lekarz-specjalista a na dole ekranu telewizora w którym leciał program było jego prawdziwe nazwisko.

HuntMocy

zauważyłaś* ...

i nie o takie pojawienie się mi chodziło. chodzi o całkowite wstąpienie do xmenów.

ocenił(a) film na 6
Sate

No to w tej części będzie pokazane jak zmienia się w niebieskiego futrzaka, przynajmniej zastąpi Nightcraweler'a, ktorego niestety zabraknie :( Dużo będzie się dziło w tej części, dużo pomysłów, postaci, wątków, będzie ciekawie, ale gambita to faktycznie szkoda a Depp byłby b.dobry w tej roli z czerwonymi oczami pasowałby mi w tej roli.

ocenił(a) film na 8
orson_2

Będe płakał, nightcrawler to moja ulubiona postać.Skond wiesz że nie biędzie jego.Szkoda

ocenił(a) film na 6
Nightcrawler_2

Czytałem kiedyś nie tak dawno a onecie, że nie podpisał kontraktu na 3 część X-menów, a szkoda, bo fajny był.

ocenił(a) film na 8
orson_2

ale aktor? przecierz można podłożyć innego aktora?

Nightcrawler_2

W X-2 pojawia się nazwisko Remy LeBeau kiedy jedna z mutantek przegląda jakąś listę w komputerze. Poza tym na chwilę pojawiają się Colossus i Jubilee. Mam nadzieję, że zobaczymy ich w trzeciej częsci w jakiś większych rolach.

użytkownik usunięty
orson_2

Coooooooooooo??????????????? Nie ma Nightcrawlera????????? :o

mcspike

oby znanych nam mutantów było jak nawięcej.
a ciągle niewiadomo, kto będzie Gambitem...

Sate

Podobno ma się pojawić też Bestia. Ja bym jeszcze baaaardzo chętnie zobaczyła Psylocke! ale to chyba nie jest planowane.. ;(

Kelly Hu która jest podana na fimwebie i nie ma imienia postaci przy niej przypasowałaby do Psylocke, może ją gra

Uriel

Kelly Hu zagra Yuriko aka Lady Deathstrike :P

Rychoslaw

JAK NIE BĘDZIE GAMBITA TO JA NIE OGLĄDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo ciekawe czy twórcy chcą stworzyć komercyjny film czy dobre kino na podstawie komiksów???? Widać że raczej komercha... :(

ocenił(a) film na 8
mcspike

Z tego co wiem to na 100%nnie będzie Gambita ani Lady Deathstrike za to szeregi X-men ma wzmocnić stalowy pancerz Collossusa i lodowaty podmuch Icemana.Ponadto przeczytałem gdzieś że....uwaga nie wszyscy powinni czytać jeśli nie chcą wiedzieć....że Cyclops zginie z ręki Dark Phoenix...jest to nie potwierdzona informacja więc nie chcę wywoływać zbędnego zamieszania...choć jak dla mnie to mógłby zginąć-nigdy nie przepadałem za tą cioteczką:-)

Draven_81

Przecież Yuriko, Colossus i Iceman byli już w drugiej X2, więc ich obecność tutaj to nic nowego :)

ocenił(a) film na 8
Rychoslaw

ale zasilą szeregi X-men a nie będą tylko postaciami epizodycznymi

Draven_81

Słyszałem,ze ma też sie pojawić Archangel ale jak sprawdziłem kto ma go zagrac to (jakby to powiedzieć) "sie zgarbiłem" Nie pasuje mi ten kolo. A Bestia pojawiający sie w x-men2 i 3 to będą inni aktorzy lekki suchar!

Rychoslaw

Przecież Deathstrike zginęłą w 2 części to jak ma się pojawić w 3 częśći.
To by była niespodzianka :)
Ciekawe czy się mylę ale Yuriko była kochanką Logana. Tak przynajmniej mi się wydaje po przeczytaniu Mega Marvela
wyd. Tm-Semic Nr 2 (15)/97 Tytuł: Wolverine & Gambit: Ofiary.
W tym komiksie występuje też Gambit i tak jakoś Depp by mi nie pasował do jego wyglądu.

Rychoslaw

Tylko w Mega Marvelu było Mariko zamiast Yuriko

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

gdzie ty tu widzisz ,żę ma wrócić Youriko?
P.S.
Youriko zginęła w X2 więc nie wróci :(

deamon82

Przecież piszę że kopnęła w kalendarz w 2 częśći

mcspike

Gambit jest najlepszy:) Ale chciałabym żeby wywalili Jubilee, nie znoszę jej:/

Williama

Ja chcę Gambita !!!!!!!!!! słyszałam różne pogłoski co do tego czy będzie w filmie czy nie..... żywię jednak nadzieję że jednak zobaczę swoja ulubiona postać ;].... szkoda że nie pojawi się ani Pietro ani Scarlet Witch jestem ciekawa kto by ich zagrał....

Williama

Jubilee jest fajna w komiksie. Za to w TAS nie jest nikim specjalnym.
Tylko popełnili błąd obsadzając na tą rolę japonkę...

Coś mi się zdaje, że z tym Gambitem to nas poprostu wytentegowali...

Sate

JA CHCĘ GAMBITA!!! Nie wiem jak oni chcą to zrobić ale stwierdzam, że jeśli go nie będzie to ten film będzie miał połowę z tego, co mógłby mieć! I fatycznie Deep nadawałby się do tej roli ;) Poza tym Remy to moja ulubiona postać z X-Mena z charakterkiem i nie wyobrażam sobie X3 bez niego!

ocenił(a) film na 5
phoenix_xmen

Bestia będzie, nie widzieliście pierwszego Teasera ?

ocenił(a) film na 7
mcspike

Moim zdaniem najlepiej do tej roli pasuje Francuski aktor Vincent Cassel. Jest wręcz idealny!

ocenił(a) film na 5
mcspike

Cassel? Niee...1)za stary 2)za brzydki :P

Desmei

No gdzie? On na Gambita? No co Ty?
W ciekawostkach podano, że Gambita miał zagrać Josh Holloway... Lost nie oglądam, więc nie wiem jak tam u niego z mimiką, urokiem osobistym itd. ale według mnie fizyczne podobieństwo jest i to spore... Oczywiście nigdy nikt nie dorówna prawdziwemu Gambitowi, ale Holloway byłby chyba w ok.

ocenił(a) film na 8
mcspike

a może mi ktoś powiedzieć kto to jest ten Gambit bo ja nie wiem!! i najlepiej zdjęcie :)

ocenił(a) film na 8
Agniecha

Gambit http://www.x-men.pl/index.php?dir=bios&file=gambit [www.x-men.pl/index.php?...]

ocenił(a) film na 9
Agniecha

jak można niewiedzieć kto to jest Gambit to najlepsza postać w całych x-menach oczywiście po Loganie

mcspike

Fakt, że Josh Holloway jest idealny do tej roli.

ocenił(a) film na 8
Sate

nie znam kolesia,nie widziałem go w zadnym filmie,więc nie weim czy się nadaje

ocenił(a) film na 8
deamon82

Co wy tak z tym Gambitem.....moim zdaniem ta postać była beznadziejna w X-men (gość rzucający kartami, ehhhhhhh)

mcspike

Gambit powinien być, skoro już się pojawiło jego nazwisko (w komputerze, gdy Mistique przegląda dane), poza tym to jeden z bardziej lubianych bohaterów :-)

ocenił(a) film na 10
Raven

ja uwielbiam Gambita!!! :D tez uwazam ze powinien byc... ale z tego co widze to chyba tak sie nie stanie :( ehhh zobaczymy w maju... :D

pozioma

Kiedy okaże się, że jednak Cajun się nie pojawi, to bardzo się zawiodę, a zarazem zdziwię. Bo, jak to już było wspomniane, Gambit jest jednym z najbardziej lubianych bohaterów, więc pojawienie się tej postaci, zapewne pociągnęłaby jeszcze większe tłumy do kin.

ocenił(a) film na 8
Sate

Będzie,bedzie,ale przez moment,chyba że wogóle to wytną.

ocenił(a) film na 5
deamon82

Przez moment? I to jeszcze mogą wyciąć?! Chamstwo i drobnomieszczaństwo, ot co!