PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Dziadostwo

ocenił(a) film na 1

Żałosne, wzbudzające zażenowanie filmidło, nie da się tego oglądać. To jest skandal i
bezczelność ze strony producentów i reżyserów że wciskają ludziom taki chłam, zarabiają
ciężkie miliony na frajerach którym wciska się takie gówno jak x-man Geeezys !

nudecroft

Ledwo się film skończył a trolle już wychylają pyski z jaskiń.

ocenił(a) film na 8
Shirou

hehehehehhehehe BRAWO :) Ale sie usmialem :)

ocenił(a) film na 2
nudecroft

w 100 % zgadzam sie z ta osoba ten film nic soba nie reprezentuje jest zalosny nudny jak flaki z olejem trochę poskaczą poużywają swych śmiesznych mocy i tyle bajka dla dzieci. Za moment sie odezwie jakis "madry" człowiek i powie hola hola przeciez ten film ma byc jak bajka bo jest na podstawie komiksu a ja odpowiem 2 słowami Mroczny rycerz - batman, jakby ktoś nie wiedział i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 6
marcinfilmspec

Mroczny Rycerz to akurat słaby przykład, bo jest średnio zjadliwy (poza rolą Ledgera oczywiście). Jako całość nie trzyma się kupy.
Winię za to naturalnie Nolana, który odarł z klimatu Batmana. A teraz zrobił przeciętną Incepcję, czyli obniżył loty ostatnio.

ocenił(a) film na 2
yossarian1

mysle ze jesli chodzi o zestawienie tych 2 filmow to mroczny rycerz jest dobrym przykladem. Wyjasnij mi co nie trzyma ci sie kupy w tym filmie to ci pomogę.

ocenił(a) film na 6
marcinfilmspec

Oglądałem dawno, ale z tego, co pamiętam pewne wątki w obrazie zostały umieszczone troche na siłę albo nie zostaly rozwiązane w sposób wyczerpujący, satysfakcjonujący. Nie chodzi o to, że był jakoś szczególnie skomplikowany, lecz raczej o fakt rozesrania wątków. Nie należy niepotrzebnie mnożyć bytów i lepsze wrogiem dobrego. To tak w skrócie.

ocenił(a) film na 10
nudecroft

Żałosna/y (nie wiem co to za płeć ty jesteś) to ty jesteś, pisząc że to żałosny film nie dopisując po pierwsze ''moim zdaniem''. Bo to, co ty piszesz to twoje zdanie, inni może takiego nie mają, zresztą ten film dostał parę nominacji i Oscarów, więc to oznacza, że ten film wcale taki zły nie jest, prawda? ;)

ocenił(a) film na 1
frederica

film dostał Oscary dlatego bo ludzie są głupi i beznadziejni, tak więc pomyśl człowieku że Oscar nie jest w żadnym wypadku wyznacznikiem jakości filmu.

ocenił(a) film na 9
nudecroft

"Ludzie som gupi, ja jestem mondry/a i tylko moje zdanie sie liczy"
Może poszukaj sobie innej planety, albo otwórz szkołę dla "zdolnych" :]

ocenił(a) film na 1
Dreadion

Yeah, We'll do!

ocenił(a) film na 10
nudecroft

haha ludzie są głupi i beznadziejni, ponieważ ten film dostał Oscara? a więc ty, co uważasz, że ten film jest beznadziejny, to jesteś mądry/a i bajerancki/a? daj spokój, co ty w ogóle wypisujesz. rozumiem, nie podoba ci się film, ale licz się z tym, że to jest twoja osobista opinia, a ci, co lubią ten film wcale nie są głupcami. głupcy to są ci, którzy myślą, że tylko ich zdanie się liczy.

ocenił(a) film na 1
frederica

Otóż właśnie dlatego że ten filmik dostał Oscara to źle to świadczy i o ludziach i o Akademii filmowej; Ten Oscar dla tego filmu to jest totalna klęska dla kinematografii i totalna degrengolada filmowa! Przy oglądaniu filmów trzeba być trochę bardziej krytycznym a nie przyjmować wszystko jak leci! Żegnam i nie odpisuj bo już tu nie wchodzę.

ocenił(a) film na 4
nudecroft

Dziadostwo i do tego nudne.

chemas

Nudna to jest zabawa z twoją mamą.

ocenił(a) film na 4
Damx123

what ?

chemas

Nie do mnie to pytanie,zapytaj jej.

ocenił(a) film na 4
Damx123

uwazaj dziecino co piszesz, myślisz, że nie jesteś do namierzenia ?
a tak btw to zgłaszam nadurzycie

ocenił(a) film na 4
chemas

nadużycie oczywiście (to z nerwów)

chemas

No jasne jasne ..
Do książek dziecko,uczyć się.

chemas

Namierzenia?
Straszne..
Nadużycie jak już coś ...dziecko.
Poza tym nie ma żadnego nadużycia.
Dziad to jesteś ty,i to do tego nie umiesz pisać bez błędów.
Zanim ocenisz film naucz się pisać najpierw i potem wyrażać opinię.
Wracaj do szkoły dziecko,na jakieś zajęcia dodatkowe.