PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147782
5,5 33 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Dziwne, nie widziałem żadnych reklam, żadnych zapowiedzi a w programie TV na FW jest niby ten film w ramówce, ale nie podlinkowany i właśnie nie wiem, czy się podniecać, czy nie?

freepick

Tak. Ten film będzie dzisiaj na polsacie.

ocenił(a) film na 9
dziadoslaw24

no to idę aż sobie zwalić z wrażenia, ale pierw opluję monitor, spadnę z krzesła i spuszczę się z podniety na kanapę. xd

ocenił(a) film na 9
freepick

w ogóle to dziwne, nie? film ma ledwie cztery lata a już leci na Polsacie. Liczyłem na dwudziestą raz z rzędu emisję Xmen I albo kilkunasty części II, a tu szok, że już część trzecia! O.o
to już byłby u mnie zawał, gdyby za rok mieli puścić część IV...

ocenił(a) film na 6
freepick

Myslałem, że nie ma części czwartej. Chyba, że zaglądnąłeś w przyszłość i już wiesz, że kręcą?
Generalnie to też się podnieciłem i obejrzałem drugi raz. Było fajnie.

ocenił(a) film na 8
yossarian1

trójki tez nie ma jak widzisz tytuł jest X-Men: Ostatni bastion a nie x men 3 to mozna trakotwac jako robaczą nazwe. Film jest z 2006 wiec co dziwne ze prawie po 5 latach puścili . kolejna część (czwarta) powstała 2009 X-Men Geneza: Wolverine więc nie szybko w TV licząc w ten sposób 2014 pażdziernik

ocenił(a) film na 6
tshada

Ja uznaję ten ostatni za osobną rzecz, bo nie ma zbyt wielu odniesień do X-Men. No, może poza faktem, że dołącza do nich na końcu i poza skandalicznie niską jakością tego filmiku. Na premierę telewizyjną nie czekam, do tego czasu to może się skończyć świat. Albo Polska.