Film dobry ale wytłumaczy mi ktoś dlaczego tej Storm skracają włosy? :( Do internetu trafiło
ostatnio zdjęcie Halle Berry z planu X menów, których premiera wypada w przyszłym roku i ma tak
zwaną fryzurkę "Na chłopczyce" tyle, że pofarbowaną na biało. Storm to władczyni wiatru ,
zawieruch , burz i tornad. Jej wizerunek jest tutaj bardzo ważny. Długie białe włosy muskane przez
wiatr jak w 1 części serii o X menach dodają jej charakteru...
pocieszę cię : gdy grałem w Marvel Ultimate Alliance była taka wersja Storm : z Białym Irokezem a reszta łyso więc lepiej żeby miała tak jak ma teraz
nie będzie źle :) czy którakolwiek część X-menów cię zawiodła ? u mnie na samym końcu jest Bastion bo przeładowany efektami
Zawiodły mnie z moją ulubienica Rudą , Szablozębym jako tępym frajerem oraz brakiem Gambita jako chłopaka Rudej :( Ale fabuła była spoko :) A co do 3 części mam takie same uczucia co Ty.
mnie zawiedli Sabretoothem w I części ale potem został naprawiony,Juggernaut też beznadziejny,o Rudej nawet nie wspomnę. no i Gambit miał taki mały wątek
Tak ale to z Szablozębym i Gambitem było niestety tylko w Genezie :( A jak wszyscy wiemy X men Genza: Wolverine to film, który odcina się od trylogii. :/ Aczkolwiek uważam go za najlepszy. Najlepiej zrealizowane postacie, no może prócz Gambita, bo wizualnie nie do końca pasował ale charakter taki sam jak z kreskówek z serii Animated i Ewolucji, więc nie ma się do czego przyczepić ;)
ja na gambita bym proponował Iana Somerhaldera :D Deadpool zarąbisty tak samo jak szablozęby :) kogo chcesz jako gambita i rudą ?
Hmm nie mam pojęcia kto mógłby być dobrym Gambitem... Ian ma taki charakterystyczny uśmiech amanta więc w sumie uważam go za dobrego kandydata :D A co do Rudej? Dwudziestoparoletnią Penelope Cruz ;) A tak to Natalie Portman, Eva Green, Saoirse Ronan, Gemma Arerton albo Rooney Mara ... :)
Akurat i w komiksie Storm często fryzurę zmieniała. A akurat białe włosy miała w zasadzie zawsze.
Poza tym w scenach przyszłości powinna mieć wyżej wymieniony irokez więc i tak nie masz co narzekać;)