Pytanie za 1OO punktów skarbie! Zadaje je sobie od pół roku! Przykro mi, bo mówie to jako fanka tego gościa: raczej NIC Z TEGO :(
To sobie mów dalej. Wczoraj okazało się,że ta niespodziewana postać w X3 to właśnie Gambit. http://xmenfilms.proboards54.com/index.cgi?board=spoilers&action=display&thread= 1144394973&page=1 [xmenfilms.proboards54.c ...]
acha...i według Ciebie gość który pisze "belive me or not i don't care" jest wiarygodny to gratuluję.Ja wolę poczekać na film i sam się przekonać.A jeśli będzie Gambit to poprostu się ucieszę.
Skoro go teraz nie ma w obsadzie, ani na zwiastunach, to są jakieś szanse, że w ogóle będzie?
To nie tylko on napisał, we wcześniejszych opisach scen z X3 też było napisane,że Gambit ma sie pojawić pod koniec i uratować Rogue w trakcie finałowej bitwy. Mówiłem, już że to niespodziewany charakter, dlatego nie pokazali go w trailerze,a że jest to Gambit wiem to z różnych przecieków zagranicznych.
no to faktycznie była by to baaardzo niespodziewana postać....Ja wolę nie uprzedzać faktów..pozatym jeśli film będzie dobry-a na to sie zanosi-to może i nie być Gambita...jakoś mi go nie brakowało w poprzednich częsciach.
a kto dla ciebie byłby niespodziewaną postacią, nie było żadnych wzmianek o Gambicie więc chyba byłoby zaskoczniem jeżeliby sie pokazał ?
ech......nie chodzi o to!.Dla mnie zaskoczenie to coś takiego,czego się nie spodziewam..i wolałbym gdyby tak zostało.Teraz to już by nie było żadnej niespodzianki bo wszyscy trąbią że jednak będzie Gambit w filmie....a niech sobie będzie!...mnie na pewno już nie zaskoczy...conajwyżej rozczaruje.