Po pierwsze, powiem ze film byl bardzo fajny. Nie nastawialem sie na nie wiadomo co i chyba dlatego oglodalo mi sie go naprawde super. Fakt, ze troche krotki ale to moze nawet lepiej bo akcja jest bardziej 'wartka'...
Ale chcialem powiedziec o czyms innym. Obejzalem film w dzien premiery (26.05.06) o godzinie 21.30 (jak dla mnie najlepsza pora na tego typu film w kinie). Jak jechalem do kina to myslalem, ze nie dostaniemy dobrych biletow bo bylo troszke pozno (kupowalismy bilety po 21.30). Ale jak wszedlem na sale to szok... na sali siedzial koles z dziewczyna... i nikogo wiecej nie bylo! Myslalem, ze moze jeszcze dojda ludzie ale nie... byli tylko oni i my (3 moich braci, 2 kumpli i ja...) Dodam ze to nie jakies podrzedne kino na zadupiu, tylko Cinema-City w Rudzie Slaskiej... Naprawde mnie to zdziwilo. Ostatnio taka sytuacje mialem na Daredevil'u ale to nie bylo w dzien premiery a i film nieporownywalnie gorszy...
Ja byłem w kinie dziś, i faktycznie pustawo, mniej ludzi niż na underworldzie czy epoce lodowcowej... A to wszystko pewnie dlatego, że wszystkie głąby poszły na kod davinci :P
U nas w Wawie pokazy zaczeły się już o 9 rano, ja byłem o 16 i było ponad 150 osób,dodam że w kinie położonym nie w Centrum miasta.
Z tym "kodem..." to pewnie racja... Ludzie sa jacys dziwni... szum sie wokol jakiegos filmu robi i ciagna jak muchy do gowna... A ja nie pojde.
ale to nie na temat :)
Kod Da Vinci to gniot!!!!!! Masakra! Książkę czytałem była ok ale film jest zenujacy.(moze powinniśmy zrobic mu reklamę)
Nie oglądałem i widząc po waszych opinich nie obejrzę,a co sądzicie o Silent Hill bo ma taką wysoką ocenę,zastanawiam się czy to obejrzeć
OOO!! Widzę że to nie tylko ja mało sypiam!! Silent Hill?? Trzeba obejrzeć ale nie sądzę żeby było lepsze od X-men 3.
Wicie może gdzie mozna sprawdzic ile zarobił X-men 3 pierwszego dnia premiery?? Czy wogóle można sprawdzić??
http://xmenfilms.proboards54.com/index.cgi?board=spoilers&action=display&thread= 1148619351 [xmenfilms.proboards54.c...]
tutaj mają zamiar coś zamieścić