PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Hmm...

ocenił(a) film na 8

Po pierwsze, powiem ze film byl bardzo fajny. Nie nastawialem sie na nie wiadomo co i chyba dlatego oglodalo mi sie go naprawde super. Fakt, ze troche krotki ale to moze nawet lepiej bo akcja jest bardziej 'wartka'...

Ale chcialem powiedziec o czyms innym. Obejzalem film w dzien premiery (26.05.06) o godzinie 21.30 (jak dla mnie najlepsza pora na tego typu film w kinie). Jak jechalem do kina to myslalem, ze nie dostaniemy dobrych biletow bo bylo troszke pozno (kupowalismy bilety po 21.30). Ale jak wszedlem na sale to szok... na sali siedzial koles z dziewczyna... i nikogo wiecej nie bylo! Myslalem, ze moze jeszcze dojda ludzie ale nie... byli tylko oni i my (3 moich braci, 2 kumpli i ja...) Dodam ze to nie jakies podrzedne kino na zadupiu, tylko Cinema-City w Rudzie Slaskiej... Naprawde mnie to zdziwilo. Ostatnio taka sytuacje mialem na Daredevil'u ale to nie bylo w dzien premiery a i film nieporownywalnie gorszy...

ocenił(a) film na 10
TheDragon

Ja byłem w kinie dziś, i faktycznie pustawo, mniej ludzi niż na underworldzie czy epoce lodowcowej... A to wszystko pewnie dlatego, że wszystkie głąby poszły na kod davinci :P

ocenił(a) film na 8
Negative

U nas w Wawie pokazy zaczeły się już o 9 rano, ja byłem o 16 i było ponad 150 osób,dodam że w kinie położonym nie w Centrum miasta.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Z tym "kodem..." to pewnie racja... Ludzie sa jacys dziwni... szum sie wokol jakiegos filmu robi i ciagna jak muchy do gowna... A ja nie pojde.
ale to nie na temat :)

ocenił(a) film na 7
TheDragon

Kod Da Vinci to gniot!!!!!! Masakra! Książkę czytałem była ok ale film jest zenujacy.(moze powinniśmy zrobic mu reklamę)

ocenił(a) film na 8
thomas_4

Nie oglądałem i widząc po waszych opinich nie obejrzę,a co sądzicie o Silent Hill bo ma taką wysoką ocenę,zastanawiam się czy to obejrzeć

ocenił(a) film na 7
deamon82

OOO!! Widzę że to nie tylko ja mało sypiam!! Silent Hill?? Trzeba obejrzeć ale nie sądzę żeby było lepsze od X-men 3.

ocenił(a) film na 7
thomas_4

Wicie może gdzie mozna sprawdzic ile zarobił X-men 3 pierwszego dnia premiery?? Czy wogóle można sprawdzić??

ocenił(a) film na 8
thomas_4

http://xmenfilms.proboards54.com/index.cgi?board=spoilers&action=display&thread= 1148619351 [xmenfilms.proboards54.c...]
tutaj mają zamiar coś zamieścić

ocenił(a) film na 7
deamon82

Zauważyłem i to nie tylko na tamtym forum że tam wiel osób bardzo lubi Storm.