Czy sa juz gdzieś jakieś dane ile zarobił X-men 3 pierwszego dnia premiery? Jesli macie jaieś informacje to piszcie je tutaj.
http://www.filmweb.pl/,X-Men,3,,rewelacyjne,%2444%2C1,mln,pierwszego,dnia%2C2006 -05-27,news,News,id=28956 [www.filmweb.pl/,X-Men,3...]
Już są pierwsze bardzo optymistyczne inf, więc wszyscy fani powinni sięcieszyć, jest zatem duuuuża szansa na kontynuacje :]
Kury znoszącej takie jaja chyba nie zarżnie nic, może dopiero jeśli kolejna część będzie słaba.
Świetnie!!! Film zarobił w USA 44mln$ w dniu otwarcia!!! Drugi wynik w histori kina!! Ma szansę pobić rekord otwarcia!! Jest to znak że X-men 4 najprawdopodobniej powstanie!!!!!!
narazie 107 mln, a pierwszego dnia zarobił 45,5 mln a nie 44,1
słabych ma inforamtorów ta ekipa filmweb, stronka z obsadą nieuaktualniana od października, teraz taki błąd
to nie są błędy, tylko po prostu dane z godziny na godzinę się zmieniają...jutro już bedzi epełne, poprawne podsumowanie.
Niezle!! A NAWT BARDZO DOBRZE. Mysle że z dzisiejszego dnia to te 12mln uzbierał więc chyba jest rekord??:):)
Jest już weekendowy wynik, 110 baniek :]
Rekordu świata nie ma, ale jest czwarte miejsce w historii kina, czyli też nie ma na co nażekać :]
Osobiście ciesze się, że Xmeni wciągneli nosem antyklerykalny kod da vinci :P
ja to tylko chce zeby bylo x-4 i nie za 3 lata tylko max za 2 no i zeby Singer rezyserowal :D :D :D :D :D
to nie jest ostateczny weekendowy wynik,przypomnę że kina otwarte są do wieczora,a u nich na wschodzie czas jest o 6h do tyłu w stosunku do naszego,a co dopiero mówić o zachodzie,więc mamy szansę przegonić spidermana,który zarobił 114,8 mln, jesczcze tylko 7mln
thomas3@ dzięki że mi odpowiedziałeś na moje pytanie bo karzdy mnie tu olewa tylko nie ty dzięki wielkie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*