PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

że 4 cz. ma się zaczynać od tej krótkiej scenki co była po napisach

ocenił(a) film na 10
Sidewinder

Niemożliwe, żeby kiedy nie wiadomo wogóle czy część czwarta powstanie, było wiadomo od czego się zacznie...

ocenił(a) film na 8
Negative

chyba ci się przyśniło jak zasnąłeś na klopie

deamon82

Na jakimś blogu więc pewnie ktoś to wymyślił (to był blog o x menach na onecie)

ocenił(a) film na 8
deamon82

Hehehhee ;D
A tak już na serio to zakończenie pozwala przypuszczać X4, ale zapowiedziane 4 spin-off'y nie napawają raczej nadzieją na rychłe powstanie kolejnej części. No i nie mogę przeżyć, że nie zapowiedzieli spin-off'a o Roque chociaż z drugiej strony byłby on trochę nielogiczny skoro Singer przedstawił jej losy niemal od początku pojawienia się jej mutancich mocy a Ratner kontynuował dalej uwłaczanie tej postaci spychając ją na dalszy plan. Z tego co czytałem to Roque nie dołączyła do X-men'ów w taki sposób jaki przedstawił to Singer, ale kij z tym. Teraz kręcenie filmu o Roque chyba raczej sensu nie ma, no chyba że byłyby tam przestawione dalsze losy po tym jak straciła moc w filmie. No ale zanim zostanę reżyserem to trochę czasu jeszcze minie ;) bo wątpie żeby w najbliższym czasie się ktoś za to zabrał, jak widać wolą jakąś tam Emmę ;)

ocenił(a) film na 4
freitag20

ja ciesze się ze nie bedzie kolejnych czesci. Trojka była słabiutka. Noamiast spinoffy szczegolnie te z Loganem i Magneto moga być swietne.