Efekty specjalne w tym filmie są o wiele lepsze niż w poprzednich częściach. Szkoda tylko, że tak okrutnie zginął Xavier! trochę pomącili z tym redimentium i jak dla mnie to ,,lekarstwo'' (jak niektórzy nazywali to w filmie) nie działa zbyt długo! W końcowej scenie można zauważyć, że Magneto odzyskuje moc. Narazie jednak jest to zbyt słaba cząstka mocy, ale nie wątpię, że wkrótce odzyska jej pełnię!
Jeszcze jedno, a mianowicie co do X-men 4! Na 80% powstanie kontynuacj! Tylko kiedy? Czas pokaże.
POZDRAWIAM ;-D
Według mnie za to zdanie : "Szkoda tylko, że tak okrutnie zginął Xavier! " ktoś powinien ci urwac jaja....Pisz tłumoku jeden że będziesz dawał spoilery bo może nie każdy chce je czytać. Chyba jeszcze nie pisałem na forum filmwebu nigdy ale twój popis głupoty mnie do tego zmusił. Mam nadzieje że mało takich ludzi jak ty tu się kręci...
cóż, teraz to już nie jest spoiler...wiec można pisac. Ja na twoim miejscu patrzyłbym tylko po nagłówkach, bo czytać posty, jeśli się nei chche znać fabuły to duże ryzyko.
Nom możliwe...ale większośc ludzi pisze że zdradzą fabułe, ja ide obejżeć ten film w poniedziałek i szukałem prostej opini warto lub nie warto oglądać...no i sie przeliczyłem.
No po premierze to juz wiadomo że wszyscy będą wszystko omawiać, ale przedpremierowcy do spojlerują powinni wisiec...
Masz nauczkę gościu :P
Niedajboże żeby wszyscy byli poważni :)
Daj spokój, to nie są przecież żadne wyliczenia, tylko założenie, że film który tyle jużarobił prawie napewno będzie miał kontynuację, a prawie napewno odpowiada 80%... Czego ty się czepiasz?
Te 80%, o których wspomniałem oznaczają, że X-men 4 to prawie pewniak! Nie kumasz Szajba!
Bosh. Ale z was lole... Myślałem po prostu, że na podstawie jakiś informacji wyliczyłeś te 80%. I chciałem je poznać. Jak nie to nie... kumasz??
Sorry ale był do dupy!! Mój film będzie 100X lepszy od wszystkich zakichanych x-manów i będzie miał tytuł Y-man albo Y- gradndpa