PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Bo ja chyba coś z Magneto i teleportera.

ocenił(a) film na 8

Hehe, mi się zawsze najbardziej podobała Storm (osobiście uważan za WIEEEELKĄ pomyłkę obsadzenie Halle Berry, choć osobiście nic do niej nie mam) i zawsze chciałam mieć jej moce, ale jeżeli miałabym być oryginalna, to chciałabym panować nad roślinnością (Coż jak Poison Ivy z Batmana). Wymyśliłam też kiedyś postać, która miałaby władzę nad hormonami i potrafiła wzbudzić miłość w kimkolwiek by chciała. Jak to mówią, miłość ma destrukcyjną siłę ^_^.

PS. Dzięki za założenie fajnego tematu.

KairaMcLilian

hehe rozładujmy napięcie XD ja bym chciał byc taki jak Nightcrawler, tylko bez tego pluszowego wyglądu:P

KairaMcLilian

A ja bym chciała mieć moc jak Marie tzn Rogue ....Tylko że chciałabym to jakoś kontrolować żebym mogła ludzi dotykać no i telepatia by się przydała.

ocenił(a) film na 8
FallenPhoeniX

ja chcialabym przechodzić przez ściany tak jak Kitty
Wiadomośc dla x-menomaniaków nowa x-men wiki powstala ;
http://pl.x-men.wikia.com/wiki/X-men_Wiki

ocenił(a) film na 8

taki temat już istnieje, poczytajcie, a nie zaśmiecacie forum

ocenił(a) film na 8
deamon82

A ty jak zwykle kąśliwy, prawda? Już wtóry raz widzę twój nick i oczywiście nie obyło się bez złośliwości.

ocenił(a) film na 8
KairaMcLilian

Oczywiście, bo czytać trochę lenie, a nie zaśmiecać po raz n-ty tymi samymi pytaniami.

ocenił(a) film na 8
deamon82

To ja już wolę być leniem, niż frajerem, który wyżywa się na innych...

ocenił(a) film na 8
KairaMcLilian

Na sobie raczej nie da się wyżywać, bo życie daje już w kość. Widać to po tobie, bo ja sobie jakoś radzę, a frajerem to się jest jeśli chciałoby się mieć moce, żeby radzić sobie w życiu. Do roboty leniu...

ocenił(a) film na 8
deamon82

Radzisz sobie? W jaki sposób? Wylewając na ludzi kubeł obelg w internecie, gdzie jesteś anonimowy, by "odreagować"? Bo dla mnie właśnie to robisz, "odreagowujesz" stres codziennego życia, wyżywając się na innych, co napisałam już wcześniej. Rzeczywiście, świetny sposób na "radzenie sobie". A co do "mocy", to pozwolę sobie przypomnieć, że właśnie tak brzmiał temat postu, a ja na niego po prostu odpowiedziałam. Żałosnym natomiast jest wypominanie tego. Ciekawe, czy ty byłbyś w stanie napisać coś od siebie, powiedzmy właśnie jaką "moc" być mógł wymarzyć. Ciekawi mnie, czy umiałbyś coś takiego zrobić, bez zbędnych złośliwości i sarkazmu, po prostu szanując uwagi i wyobrażenia innych ludzi.

Raczej wątpię.

ocenił(a) film na 8
KairaMcLilian

Obelgi wylewam na takich leniów jak ty z dzisiejszej młodzieży, którzy dobijają swym brakiem logicznego myślenia, bo to jest żałosne. Głupota dzisiejszej młodziezy nie zna granic.
Co do marzeń, jak tak już chcesz wiedzieć, to zdolności Logana by mi się przydały, ale trzeba sobie radzić, annie bujać w obłokach.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Takiej właśnie odpowiedzi się spodziewałam, nic dodać, nic ująć. A co do młodzieży, mogę tylko popukać się w głowę nad twoją "głupotą". Widać, że nie wiele ich znasz, skoro uważasz, że wszystkich żre niedowład intelektualny. Pozostaje mi tylko współczuć, że masz tak zawężony krąg znajomych. A tak właściwie, to ciekawa jestem ile ty masz lat, skoro uważasz się za takiego dojrzałego i logicznie wyważonego. Chyba naprawdę musisz mieć jakieś kompleksy na punkcie swojego wieku, by kpić z młodych ludzi, którzy OCZYWIśCIE nie zawsze myślą idealnie logicznie, bo są w końcu MłODZI. To ich przywilej, z racji wieku.

Aha, a co do bujania w obłokach... Współczuję, jeśli w życiu kierujesz się tylko "logicznym myśleniem", bez odrobiny fantazji, bowiem jest to życie niezwykle jałowe i szare. Ale cóż, w końcu ty sonie jakoś radzisz.

ocenił(a) film na 8
KairaMcLilian

Nie trudno wyliczyć ile mam lat, więć widać jak super logicznie myślisz. Głupia to jest właśnie większość takiej młodzieży, rozwydrzone bachory nowobogackich, którzy myślą że im wszytsko się z góry należy, lenie bujające w obłokach. Życie to nie bajka czy film, więc trzeba kierować się rozsądkiem, chyba że jak już wspomniałem masz ustawioną pozycję z góry.

użytkownik usunięty
deamon82

Po pierwsze, zakładając ten temat nie wiedziałem że taki istnieje(nie przeglądam wszystkich wpisów).Druga rzecz,nie chciałem aby ludzie obrzucali się błotem na moim poście,trzecia fajnie jest z kimś podywagować bez emocji, co było moim zamiarem,więc nie ma za co dziękować.

ocenił(a) film na 8

Wiesz, po prawdzie właśnie to chciałam zrobić, porozmawiać bez zbędnej agresji, ale z tego co widzę, tak się nie da. Przykro mi, że tak wyszło. pozdrowienia i powodzenia następnym razem. Może wtedy niektórzy nie będą musieli się wyładowywać na forum...

KairaMcLilian

TAKI TEMAT JUZ BYYYLLLL!! booze co za tragedia! przestepstwo! Czasami można odswierzyć coś starego, nie?

ps. ja bym chciala tak jak ta kitty przelazic przez sciany;]

ocenił(a) film na 8
speyburn

NIE. Takie męczarnie przeżyjecie jak poszukacie, nie?

deamon82

po co szukać jak mozna zalozyc nowy temat ? xD

ocenił(a) film na 8
speyburn

no właśnie i taka gadka...

użytkownik usunięty
deamon82

ale fajnie iść na łatwiznę i wkurzyć co niektórych,nie?

ocenił(a) film na 8

,,chcesz wpaść tam czy nie chcesz, pytam się?"

deamon82

Taka Gadka byłaby kulturalnie prowadzona przez młodzież (ktorej 'glupota nie zna granic' a co tam) chętnie wypowiadającą się na temat ;-)

speyburn

Demon82 gadasz, że głupota młodzieży nie zna granic i o ile młodzież z którą się kłócisz przynajmniej stara się być jakoś miła, to twoje zachowanie i teksty są na poziomie 6-latka. Pomyśl zanim napiszesz panie wszystkowiedzącyomłodzieży i nie czepiaj się, że koleś założył taki temat, bo ma do tego prawo. A tak poza tym chciałbym mieć zdolności Gambita i Volwerina ;)

ocenił(a) film na 8
Drops_3

hej ,,Volwerina", no widać nie zna granic, lepiej wracaj na dropsy do mamy 6-latku

deamon82

ja to by natomiast wpółczuła dzieciom, ktorych ojciec nie rozumie pewnych zachowań i wyzywa na nie równo, mimo oczywistej świadomości, że sam kiedyś był w ich wieku..
a propos nic niewiedzącej i niekulturalnej(hahaha) młodzieży to skąd wiadomo ile ma lat?

speyburn

niepatrzcie na Demona82, widac niechce pojąc że są mądrzejsi od niego,niech temat sie rozwija w dobrą strone...

ocenił(a) film na 8
Walker_

tak patrzmy na Strażnika Texasu, teraz Walker on the street, on tu zaprowadzi porządek

deamon82

demon czy jak ci tam, najlepiej już sie dalej nie pogrążaj :)

ocenił(a) film na 8
Scenarzysta666

lepiej wracaj do sego scenariusza, wiesz dlaczego włosy się kręcą? bo nie mają gdzie rosnąć, może o tym coś napiszesz

deamon82

ale ty jesteś mądry łaaaaaałł podziwiam Cię!

ocenił(a) film na 8
speyburn

kto pyta nie błądzi, wal śmiało, tyle że teraz więcej w temacie ,,Wolverine"

deamon82

ja bym chciał mieć moce spyke'a (tego z x-men ewolucja, bo ten z x-men ostatni bastion był jakiś do kitu)

deamon82

demon82...........chamski frustrat. Taki co to zaczepia każdego, kto śmie mieć inne zdanie niż on. Coś w stylu : Ja tu se żarcik zapodam, a ten leci cytatami z Biblii na zmianę z wyzwiskami. Rozkłada moją wypowiedź na czynniki pierwsze i analizuje każde słowo. I wychodzi mu potem, że jestem zgniłą dziwką, 10x wyskrobaną, z agenturalną, komunistyczną przeszłością i za 10 złotych sprzedam Polskę i papieża... ---> Jak się z takim wdać w rozmowę, to i tak nie usłyszy ani jednego argumentu. <--

Vincent88LC_A

fajne podsumowanie;)) w sumie ten temat zostal zakonczony jakies 2 miesiące temu...

ocenił(a) film na 8
Vincent88LC_A

temat podobny już był więc? a ten też już zakończony
a tak by the way dzięki, że się opisałeś, a co do mnie, cham ok, ale z frustratem nie trafiłeś

deamon82

" dzięki że się opisałeś " uuuuuuuu bo się rozpłacze :) ile nad tym myślałeś???

użytkownik usunięty
deamon82

Daj spokój Demon, idz sie misiami pobawić, naprawdę tak Cię drażni to że taki temat już istnieje??:) Nie mozna spokojnie się wypowiedzieć bo jakiś degenerat sieje zamęt na forum:) znajdzie się taki co zanieczyszcza pogodne umysły Filmwebowiczów:) Polecam udzielanie sie na temat, jeżeli już na takowym sie udzielałeś to zamilcz :)

Pozdrawiam, :)

ocenił(a) film na 8

Ja bym chciał cos z telepatia jak Jean.

Demon po to chyba tworzy sie niektore filmy żeby pobujac w obłokach, a nie całe zycie sie utrapiać jak w średnioweczu

ocenił(a) film na 10
niqs_2

No cóż, młodzież taka jest :) I zgodzę się z użytkownikiem 'niqs_1'.. czyż dla ciebie 'deamon82', nie jest fajnie czasem pobujać w obłokach? Cenię twoją realność w twoim życiu, ale uwierz, czasem fajnie jest o czymś pomarzyć, a nie żyć tylko w sposób realistyczny. :)

telekineza.... albo przechodzenie przez sciany..nie wiem po co ale fajne;p

ocenił(a) film na 6

Ja bym chciał latać i mieć szpony oraz uzdrawianie Logana.

Ja bym chciała szpony Wolverine'a i skrzydła, nie koniecznie anielskie :D mogą być smocze :P. Po za tym Mystique ma zarąbistą moc, ale chyba nie potrafiłabym jej wykorzystać w dobrym celu :P

Na pewno Mistique;)

mabia_2

Pyro miał niezłą moc. Chciała bym władać ogniem ale także potrafić go stworzyć, bo John tego nie potrafił ;)

Ja chciałabym miec takie moce jak Jean, tylko, żebym umiała je kontrolować :D

ocenił(a) film na 8
dagmaraa12345

OMG. trudna decyzja
najlepiej to wszystkie:D

ocenił(a) film na 7

MYSTIQUE!!!!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Demon ja Cię naprawdę nie rozumiem. Czytam twoje wypowiedzi na tym forum i żadna z nich nie zawiera odrobiny kultury. Na wszystkich naskakujesz, wyzywasz, a twoja ostatnia odpowiedź naprawdę mnie powaliła. Może byś wytłumaczył dlaczego uważasz Wi za zjeba (przepraszam za wyrażenie, ale cytuję) i o co Ci chodzi z tym daltonizmem. Może ktoś by chciał być niebieski, kurde co Cie to obchodzi. Wyraziła swoje zdanie a ty od razu wyzywasz od debili i zjebów. Ja naprawdę nie chce wszczynać nowej kłótni na tym forum, bo biorąc pod uwagę Twoje poprzednie wypowiedzi zaraz zaczniesz mnie zjeżdżać za to że podważam twoją opinię (bez użycia stosownych argumentów), ale to nie jest normalne. Weź się zapisz do jakiegoś klubu antyfanów wszystkiego, a nie zaśmiecasz kulturalną rozmowę swoimi chamskimi wypowiedziami.

ocenił(a) film na 7

Nie wierzę w to co tutaj się dzieje.
Kocham filmweb.