PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147788
5,5 33 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Witam, zastanawiam się jakie wydanie najbardziej opłaca się kupić? Całą trylogię 4dvd czy kupować lepiej pojedyńczo? Wie ktoś co jest na 4 płycie trylogi? Czy lepiej będzie się prezentować wydanie całej trylogi czy pojedyńczo? Jak ktoś ma to proszę o odpowiedź.

ocenił(a) film na 10
Twins

Ja ci polecam kupić płyty pojedyńczo, dobrze się będą prezentowały na półce i w przyszłości jak wyjdzie xmen4 będzie wszystko ładnie wyglądać. Chyba że jesteś fanem dodatków to kup boxa 4dvd.

ocenił(a) film na 10
Twins

Fanem dodatków nie jestem i chyba jak mi radzisz kupie pojedyńczo płyty, tylko jak fundusze się powiększą. Dzieki za info Twins spoko z ciebie człowiek.

ocenił(a) film na 8
Twins

Hehe fajnie, nikt Ci nie poradził, to sam sobie poradziłeś. Oryginalnie.

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

Schiza ?>

Finalny_Odbiorca

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHv

Dzieki Rezun ze to wkleiles do tematu "najlepsze cytaty (...)" Usmialem sie jak nigdy.

A nie mowilem ze on moze miec schizofrenie? To ten kolega ktory potrzebuje pomocy bo widzi i słyszy tak jakos inaczej;)
http://www.filmweb.pl/topic/1047074/ludzie+pom%C3%B3%C5%BAcie%2C+bo+oszaleje.htm l

ocenił(a) film na 6
_brak_uzytkownika_

Rowniez trafilem tu z "cytatów".Jednym slowem mam juz godzinna polewke :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Samael071

"Rowniez trafilem tu z "cytatów".Jednym slowem mam juz godzinna polewke :D:D:D"
A podasz linka?

ocenił(a) film na 6
Jacob_Voorhees

Yaho buddy - http://www.filmweb.pl/topic/1009456/Najlepsze+cytaty+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+Film Web+%28cz+II%29.html

Enjoy ! :D:D:D

Twins

I ja również jestem z forum "najlepszych cytatów".Ten wpis był świetny xD :D. Nie ma to jak samemu sobie odpowiedzieć na pytanie i do tego podziękować... xD

ocenił(a) film na 10
niania16

HEHE ja też trafiłem tu z tematru najlepszych cytatów. Odrazu mi się humor poprawił. Twins ten to ma poczucie humoru :D

ocenił(a) film na 9
Twins

buahahah też tu trafiłem z cytatów xD

Mnih

dobra, też tu trafiłem z cyt.