PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Juggernaut, Kitty i Leech

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=nnFA0s3NRsc&search=juggernaut [www.youtube.com/watch?v...]
fajne

ocenił(a) film na 8

Zanim się doczekam premiery filmu to cały go oglądne z clipów:) hehehe

ocenił(a) film na 8
Ido_Destrudo

luuudzie cierpliwości :) jeszcze tylko niecały tydzień :D jak ja potrafię wytrzymać to wy też wytrzymacie :) a fragmencik niezły:) ciekawe jakie jest zakonczenie tej sytuacji :)

SUPER FILMIK!!!!!!!!!!!! A ja się domyślam jak to się skończy... :D
Leech pewnie wyłączy moc Juggernauta i on nie będzie już taki silny, a potem razem z Kitty uciekną przez dziurę którą zrobił wcześniej Juggernaut... :D

Tak sobie tylko pomyślałam... ;)

użytkownik usunięty
Tena

mysle ze masz racje bo widzialem zdjecia jak kitty z leechem uciekali przez dziure w scianie:D

ocenił(a) film na 8

dokładnie tak będzie,szkoda że nie ma walki Colossus-Juggs bo na to czekałem

użytkownik usunięty
deamon82

http://img141.imageshack.us/img141/3752/x3103ng.jpg [img141.imageshack.us/im...]
na tym zdjeciu z tylu mozna zobaczyc lezacego Juggernauta

ocenił(a) film na 8

leży,bo stracił moc mutanta, wyrżnął głową w ścianę i stracił przytomność, jak przyjżysz się lepiej to zauważysz,że hełm leży obok jego łysej bani

ocenił(a) film na 8
deamon82

Wszystko było by ok gdyby nie wypowiadana kwestia przez Juggiego!Zagrane na poziomie filmów kategorii "Z"....poczekamy zobaczymy...efekty zapowiadają się być rewelacyjne ale niestety boję sie o dialogi!!może się powtórzyć sytuacja z SW Episode III

ocenił(a) film na 7
Draven_81

najlepsze dialogi pisze uwe boll :D
'-zrobiłes to zeby być nieśmiertelny, czemu?
-żeby żyć wiecznie!'

ocenił(a) film na 8
ZlyCzarny

kategoria Z ? to jest właśnie język jakim posługuje się Juggie, te jego docinki :)