PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

super film a najlepszy wolverine super i jeszcze jedno widzialem 3 a nie zadne 2 i 1 ;]

ocenił(a) film na 10
nasedo134

HMMMMMMMMM.................... ...
to jak widziałeś to opowiedz troszke o nim a nie tylko rzucasz hasłem

Nataliee

no właśnie taki szpaner wielki. Ja bym napisała od razu jakąś notę typu: Ło słuchajcie ludzie co się działo armia Magneta (blablabla....) a Jean (blablablabla) ogólnie zamieściłabym streszczenia calusieńkiego filmu wraz z własnym komentem do najlepszych scen a nie jakieś "widziałem 3 a nie jakieś 1i 2 " co nam do tego?

ocenił(a) film na 8
Ireth

a w rodzinie wszyscy zdrowi? widziałeś, chyba jak sobie narysowałeś

deamon82

Gosciu proboje wzbudzic zazdrosc i zainteresowanie samym soba. Kazdy wie ze przed koncem maja jest to nierealne!

ocenił(a) film na 7
nasedo134

Mi sie bardzie podobało jak załozyli temat i dodali film Underworld 3, jakie tam są/były niektóre komentarze to noramlnie padłem ze śmiechu. A tu co żenada jak chcesz prowokowac albo wzbudzać zazdrość to się troche wysil.

nasedo134

chcecie moge wam opisac ten film wystarczylo tylko poprosic huh

ocenił(a) film na 8
nasedo134

Opisać to możesz swoje chore sny przed psychiatrą. Do filmu dopiero są poprawiane sceny i efekty specjalne, a ten juz go obejrzał, niezły wizjoner.

deamon82

stary nieżle z nim jedziesz tak czymaj :) filmu jeszcze nawet w stanach nie ma a ten już widział chłopek pewnie musiał przejść łagodną wersje ptasiej grypy bo takie bajki opowiada jakis wizjoner zakichany nie mało to czubków na tym świecie!

dYDelf

O rany... tutaj też działasz, nasedo?