super film a najlepszy wolverine super i jeszcze jedno widzialem 3 a nie zadne 2 i 1 ;]
HMMMMMMMMM.................... ...
to jak widziałeś to opowiedz troszke o nim a nie tylko rzucasz hasłem
no właśnie taki szpaner wielki. Ja bym napisała od razu jakąś notę typu: Ło słuchajcie ludzie co się działo armia Magneta (blablabla....) a Jean (blablablabla) ogólnie zamieściłabym streszczenia calusieńkiego filmu wraz z własnym komentem do najlepszych scen a nie jakieś "widziałem 3 a nie jakieś 1i 2 " co nam do tego?
Gosciu proboje wzbudzic zazdrosc i zainteresowanie samym soba. Kazdy wie ze przed koncem maja jest to nierealne!
Mi sie bardzie podobało jak załozyli temat i dodali film Underworld 3, jakie tam są/były niektóre komentarze to noramlnie padłem ze śmiechu. A tu co żenada jak chcesz prowokowac albo wzbudzać zazdrość to się troche wysil.
Opisać to możesz swoje chore sny przed psychiatrą. Do filmu dopiero są poprawiane sceny i efekty specjalne, a ten juz go obejrzał, niezły wizjoner.
stary nieżle z nim jedziesz tak czymaj :) filmu jeszcze nawet w stanach nie ma a ten już widział chłopek pewnie musiał przejść łagodną wersje ptasiej grypy bo takie bajki opowiada jakis wizjoner zakichany nie mało to czubków na tym świecie!