Oglądając trailery filmu mozna się domyślić, że to koniec ich obu. Na trailerze mozna zauwarzyć pogrzeb na KTÓRYM NIE MA XAVIERA!!! Można śmiało powiedzieć, że to JEGO POGRZEB. PRZYPUSZCZAM, że Xavier się poświęcił aby uratować X-men. Powstrzymał Magneto zabijając go i przokazji siebie też...
Jeśli chodzi o wolverine'a to on na pewno żyje bo jest na trailerze jak kładzie kwiatki na grobie jednak co do Jeane i Cyklopa...to może masz racje bo ich też nie ma na trailerze kiedy jest pogrzeb...
Wolverine kladzie kwiatki,ale nie w czasie tego pogrzebu. Na tym pogrzebie kwiatki kładzie Storm,Wolverine'a nigdzie wokolo nie ma rozejrzyj się. To nie musi być pogrzeb. To może być upamiętnienie Jean,a Xavier,Cyclops i Wolverine mogą być gdzieś w posiadłości w tym czasie.
Masz racje,że to nie wolverine kładzie kwiatki na grób, za dobrze nie przyjrzałem się trailerowi dlatego się pomyliłem....dzięki ogólnie za wpisy!
Aby nakręcić X4 nie sa potzrebni ani Xavier ani Magneto. Kto inny (Storm,Beast,Wolverine) może dowodzić X-menami i mają oni wielu innych wrogów,a nie tylko Magneta.
Masz racje, śmierć Magneto i Xaviera nie koniecznie muszą wpłynąć na koniec ''SAGI'' X-men, ale oglądając 3 częsci filmu można dojść do wniosku,że reżyser skupił się właśnie na postaci jaką jest magneto. Jeżeli zginie w 3 częsci to ''raczej'' będzie koniec FILMU X-men, ale przecież niedługo powstanie nowy film WOLVERINE i tam pojawią się nowe przygody kolesia z X-men, a co za tym idzie? Nowi wrogowie dzięki którym może i powstaną 3 części tego filmu...
ja osobiście twierdze że to może być pogrzeb jean grey, zanim ją znajdą i zmieni się w phoenixa. w końcu po 2 części wszyscy po za xavierem są przekonani że ona nie żyje
Dokładnie :] Dodać należy, że na 2007 rok zapowiadane są dwa spin-off'y zatytułowane: "Wolverine" (wspomniany powyżej) i "Magneto" (o którym chyba mało kto wie) ;]
Ha, a do tego przeciez prócz magneta mamy np. apocalypse'a albo sinistra... o wrogów x-men moga sie nie martwić./ Zreszta, jak to wiele razy było w komiksach, niektóre postacie sie odradzają....
Ale już nie jedna osoba sie wypowiadała z ekipy, aktorów nawet producentów ze to koniec X-man ( tak tez pewnie mówili po Rock'im 3 ). A w niedawno udzielonym wywiadzie przez 3 i ostatnego reżysera tej części powiedział ze film został zrobiony tak ze nie wyobraża sobie jak go można by kontynułować i jest konicem pewnego etapu ( to może z koleji znaczyc ze własnie beda kolejne czesci) sam już nie wiem.
Jak już ktoś zginie, to Jean, przez Phoenixa. Przynajmniej tak powinno być ;). Chyba zapomnieliście, jak trudno uśmiercić Logana. Xaviera i Magneto zresztą też. Jak coś takiego zrobili, to dziękuje za taki film...