Ja uważam, że będzie kolejna część filmu "X-men", a tytuł "Ostatni bastion" to tylko zmyłka, bo skoro Magneto na końcu porusza pionek szachowy mocą, którą podobno utracił w wyniku podania mu sporej dawki antidotum, to zapewne będzie ćwiczył tak długo, aż odzyska moc, a w końcu znowu będzie chciał wyeliminować całą ludzkość i to właśnie pokazane będzie w tej sugerowanej przeze mnie kolejnej, czwartej już z kolei części. Mam nadzieję, że okaże się, iż i Mystique (moja ulubiona postać) odzyska swoje moce, a wtedy spowrotem przyłączy się do Magneto. A może do X-menów? Pożyjemy, zobaczymy... Jeśli zgadzacie się ze mną, to coś napiszcie, bo już sam nie wiem, co mam w końcu o tym wszystkim myśleć... Pozdrawiam!
Być może powstanie - trzeba poczekać!!!
Co do Mistique to na pewno nie przyłączy się do Magneta. Jeżeli odzyska moc to razem z Pyro zemszczą się na McKellenie - a bedzir to słodka zemsta... :-)
przyłączą się ale do Apocalypse'a jak w X-Men TAS, będą chcieli służyć temu kto jest najpotężniejszy, a wiadomo kto jest
Nie wiem po co Pyro miałby się mścić,o ile wogóle jeszcze żyje.
Odnosnie Mystique, nie jest wyjaśnione czy zdradziła kryjówkę Magneta bo chciała się zemścić, lub czy zrobiła to specjalnie by odwrócić uwagę wojska by pomóc Magneto w jego sprawie, czyli ataku na Alcatraz.
Skąd Magneto wiedział, że armia przyjdzie po niego i zastawił atrapę w postaci Multiplemana, to mogło byc wspolnie ukartowane przez Magneto i Mystique. Jeśli tak niie było, to i tak myslę że Mystique nie będzie szukać zemsty na Magneto, ona jest jak żyd, przystaje z tym kto jest u władzy. Zobaczy że pojawił się nowy potężniejszy bad boy (Apocalypse) i jemu będzie służyć. Mystique to taka typowa bitch.
ma ktoś polskie napisy do Generation X, bo nie moge nigdzie znaleźć, w końcu to pierwszy film z udziałem X-Men :P
Pyro przeżył - przynajmniej ja tak sądze. Fenix zniszczył to laboratorium (a więc zginął Dżagernot :-) co do Pyro to nie było nic pokazane po tym jak dostał "lanie" od iceman'a.
a moz emi ktos dokladnie, baaaardzo dokladnie powiedziec, co sie dzieje po napisach koncowyvch, ze szczegolami tak?:) ba ja glupie diewcze nie wiedzialam, z etrzeba zostac w kinie i wyszlam (cud ze na Shreku zostałam:P)? bardzo prosze:)