PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Komu jeszcze, oprocz mnie, szkoda Cyclopsa? Lubilam te postac. Fajnie sie draznili razem z Wolverinem. Kto sie czubi, ten sie lubi. No ale niestety ten komiczny watek sie zakonczyl.

ocenił(a) film na 8
karolajna_7

Mi tam brakuje Cykopa :) Świetna postać, zgadzam się, że relacje obu mężczyzn były napięte, ale dzięki temu było ciekawie, a w dodatku okazało się, że mam piękne niebieskie oczęta ;)

ocenił(a) film na 8
brejniakd

w sensie on ma niebieskie oczęta :D

i dlaczego nazywają go Cyklops skoro jest tylko jeden?:)

ocenił(a) film na 8
karolajna_7

Komu szkoda, temu szkoda, może w X-Men 4 dostanie więcej czasu na ekranie.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Przecież nie żyje...no chyba że zrobią X-men z wydarzeniami przed pierwszą częścią. I nie chodzi mi o X-men First Class bo pewnie James niedostanie roli nastoletniego Cyklopa...chyba że całą obsadę cudownie odmłodzą ;D

ocenił(a) film na 8
Matt_19_

To słabo oglądałeś, nigdzie nie pokazano że Cyclops zginął, nie ma co do tego pewności, a jedynie przypuszczenia, scena nie została pokazana do końca, co zostawia furtkę twórcom X-Men 4, wytarczy na zagranicznych stronach poczytać.

ocenił(a) film na 8
deamon82

No nie wiem...trochę to naciągane. Kiedy Xavier jest w domu Jean krzyczy do niej że zabiła ukochanego bo nie może panować nad mocą a ona ze łzami w oczach każe mu przestać mówić...

ocenił(a) film na 8
Matt_19_

a jak się skończył X2?
wszyscy z Xavierem na czele myśleli, że Jean zginęła, zawsze jest jakieś rozwiązanie, w ich świecie bohaterowie pokroju Cyclopsa tak łatwo nie umierają ;)