Jak miślicei kogo nowego dadzą w 4 części X- Menów? Ja obstawiam że GAmbita i może Apokalypse`a.
Gambit - Remy poprzez kontakt fizyczny potrafi ładować materię nieożywioną energią kinetyczną, co sprawia, że przy uderzeniu naładowany przedmiot eksploduje. Nie jest dokładnie wyjaśnione czy niezwykła zwinność i szybkość Gambita są cechami wrodzonymi (zdolności mutanta) czy nabytymi. Wiadome jest natomiast, że umysł Remy'ego jest niezwykle trudny do pochwycenia, a jego głos ma ograniczone właściwości hipnotyczne.
Zdolności bojowe: Gambit jest świetnie wyszkolony w dziedzinie walki wręcz. W boju wykorzystuje kij oraz rzucane z niezwykłą precyzją karty.
Apocalypse - Apocalypse posiada niezwykłą zdolność kontrolowania każdej komórki swojego ciała, co umożliwia mu na przykład zmienianie kształtów i rozmiarów. Wyróżnia się też niezwykłą siłą oraz niemal nieśmiertelnością. Apocalypse posiada również ograniczoną moc lewitacji i teleportacji.
Ja modle się żeby była też Emma Frost i Scarlet Witch. Mogli by też dać większą role Avalanche bo te 5 sekund to coś za mało (Jak dla mnie).
Nie będzie żadnej Scarlet Witch, chyba że w ,,Magneto", bo napewno nie w X4.
PS
Apocalypse to pierwszy i najpotężniejszy mutant.
Skąd wiesz że nie będzie Scarlet Witch masz pewność??? Pewnie miałeś już scenariusz w ręku???
PS:
Angel jak naprawde jesteś aniołem to dodam cie do ulubionych.:)
a gdzie było 5 sekund Avalanche? bo jakoś nie zauważyłam, a przyznaje się że ogladałam całą trylogię po kilka razy;) strasznie lubie te filmy o x-menach,nic na to nie poradze:PP
Te 5 sekund to stanie na wzgórzu podczas przemowy Magneto w lesie. Ten na samym tyle z długimi włosami to właśnie Avalanche. Było wyjaśniane już to kilkakrotnie, nawet dwa razy umieszczałem to samo zdjęcie. Kto szuka nie błądzi.
A skąd wiesz że nie będzie Scarlet Witch??? Miałeś już scenariusz w ręku???
PS:
Angel jak naprawde jesteś aniołem to dodam cię do ulubionych.:)
PS:
PS:
Niewiem czy jestem aniołem spytaj sie moich rodziców to oni dali mi takie imię:)
W moim poście chyba źle się wyraziłem, nie chodziło mi tylko o X4 miałem na myśli wszystkie filmy, które wyjdą w najbliższym czasie.
Czytałem jedyny wstępny skrypt jaki narazie powstał, i nic nie ma tam o Scarlet Witch. Poza tym w jakim kontekście umieściłabyś tę postać w ,,X4" ?
W ,,Magneto" ok, ale w ,,X4" :/
Ja mam wogóle taką wątpliwość czy jest w planie produkcja X-men 4?? Bo ja słyszałem,ze na trylogii mają skończyć
Rattner chyba miał taki plan, a nie producenci, bo wile watków nie zostalo ukazanych. Knyp spasiony dostał cynk i dokręcił scenę, którą pokazali po napisach, co jest furtką do X4. To nie książka czy Matrix żeby robić z tego trylogię.
No niby nie,ale tak samo jest ze Spider menem tez trylogia chodź pominieli wiele wątków... Więc sam już nie wiem .