Przeczytalem juz kilka razy ze feniks mam moc telepatyczna i zabila profesorka ale wiecie co ona ma moc telepatyczna ale zebila go zarem bo o ile sie nei myle zamienila go w popio anie rozszarpala na miliony kawaleczkow telepiatia czy telekineza..... w koncu feniks ma moc ognia szkoda tylkoz e nie otaczal jej plomien nie podba mi sie zbytnio postac feniksa z filmu fajna charakeryzacja ale rezyser spieprzyl sprawe z jej postacia.... to fakt ale wyraze wam nadzieje moze i Wolwerin ja zabil ale feniks powstaje z popiolu trzeba tylko oczekac az ja robale zjedza i powstanie znowu czesc 4 murowa choc wolabym aby wykorzystali bardziej ruda i jej zdolnosci zeby jakos przejaela moc feniksa i zaczely walczyc albo zeby podzielia sie feniks od pani prpfesor Jean i walczyly ze soba bylo by troche bardzioej ciekwaie mzoe zbyt banalnie ale zarobili z niej kompletnie zla babke a aona jest neutralna i powinna byc z kosmou juz nie musieli tlumaczyc ze to ajkeis blokady psychiczne itp. ale film nie byl zly z porzyjemnoscia obejze jeszcze raz :) bardzo lubie saa feniks i interesuja mnie jej losy i mimo ze zawiodlem sie na koncepcji filmowej moej ukochanej To Framke wygladala fajnie :) szczegolnie jak zaczynala podgrzewac atmosfere :)
pOzdro