PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Według mnie zostali doskonale dobrani, Multiple Men jakby żywcem wyjęty z komiksu, a jeśli dobrze ucharakteryzują Omegę Red to też będzie idealny, jak dla mnie kształt jego twarzy jak i jej rysy są wprost zadziwiajaco podobne do oryginału. Za to od samego początku nie podobali mi się Jean Grey, Rogue i Iceman... Wiem, że nie chodzi tylko o to żeby dobrać aktora odpowiadającego oryginalnej postaci pod względem fizycznym, ale myślę, że te trzy postaci sprawiają wrażenie "innych" niż w komiksie... Jean Grey była niezwykle piękna i taka delikatna... Oczywiście nie kwestinuję urody Famke Jennsen, ale myślę że to nie do końca to. Filmowy Iceman sprawia wrażenie sztywnego studencika, ale to może być tylko moje odczucie... No i Rogue... Jak dla mnie wielki błąd w obsadzie, ale ponoć niektórym się podoba.

ocenił(a) film na 8
Williama

gdzie ty widzisz tego Omegę Red ? jego nie ma w tym filmie

Williama

Jak to gdzie widzę? Rozwijam obsadę i widzę. Wiem, że według Ciebie go nie bedzie, ale w obsadzie jest i na tym się opieram.

ocenił(a) film na 8
Williama

ta obsada na tej stronce nie była uaktualniana nie wiem od kiedy, poczytaj sobie na zagranicznych stronach, np http://www.xmenfilms.net/ to jest dobra stronka, a najwięcej dowiesz się tam na forum