PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

ekranizacje jakich komiksów marvela waszym zdaniem są najlepsze?napiszcie swoją złotą dziesiątkę.
oto moja lista:
1.Batman 1
2.X-Men 3 ostatni bastion
3.Batman 2
4.Spiderman 3
5.Hulk
6.Batman 3
7.Hellboy
8.Superman-powrót
9.X-Man 2
10.Transformers- narazie zamykają listę ale tylko dlatego że dopiero w czerwcu będą w kinach ale zapowiada się wypas.
ps.Specjalne wyróżnienie dla Van Helsinga(2003) bo to super film choć nie Marvel a także zapomnianego już Kapitana Ameryki-1990r.

ocenił(a) film na 8
kajufilm

Sam jesteś ,,x-man", jak Batman itp. są z Marvela to ciebie w kapuście znaleźli.

ocenił(a) film na 10
deamon82

ciebie to z koleji pewnie po wiekszej libacji bocian przyniósł rodzicą demonku laminatu dla kids

ocenił(a) film na 8
kajufilm

nauczyło się dziecko jednego zdania i chodzi powtarza na wszystkich stronach, idź się leczyć

ocenił(a) film na 8
deamon82

jak Batman, Superman i Transformers znaleźli się na tej liście??? zapraszam na http://www.marvel.com/, aby dokładnie poznać wszechświat marvela i nie mylić go ze światem DCcomics, gdzie wymienieni przeze mnie wyżej bohaterowie występują..PS. po co nerwy wystarczy nakierować kogoś kto się pomylił..pozdrawiam wszystkich fanów komiksów jakielkolwiek maści..przecież wszystkie są rewelacyjne (nie zapominajmy o naszym Thorgalu - może ktoś wreszcie weźmie się do zekranizowania jego życia)

ocenił(a) film na 8
Hanael

poza tym oba światy są wyjątkowe w pewnym swnsie i nie ma po co się spierać..nie zapminajcie również o innych twórcach...świat nie kończy się na Marvel i DC..(Frank Miller itp oraz nasi rysownicy - "Kalko i Kokosz" to moje dzieciństwo) nie poróżniajmy się komiksowcy:D

ocenił(a) film na 8
Hanael

przepraszam za literówki w mojej poprzedniej wypowiedzi