Jestem zachwycona tym filmem! Mam świadomość, że rozpocznie się za moment nagonka na ten post ale cóż ... nie interesuje mnie to :))) Wpadałam na film troszkę spóźniona, siedziałam na schodach z siostrą i mimo tych nieszczęsnych wydarzeń jakie nas spotkały przed filmem wieczór spędzony na x-menach uważam za bardzo udany. Moja ocena może się różnić od tych tu zamieszczonych, ponieważ nie czytałam tych komiksów. Nie jestem fanatykiem tej serii. Film nie jest przepełniony efektami specjalnymi, mnogość nowych postaci daje zew świeżości na całość. Akcja filmu jest watka. Są sceny do płaczu i do śmiechu. Większa część filmu trzyma w napięciu. Bohaterzy borykają się nie tylko z wrogiem ale i z własnymi problemami. Dokonują na prawdę trudnych wyborów wymagających poświęcenia. Polecam. Pozdrawiam
Mi również podobał się ten film. A gdyby trwał o 30 minut dłużej, to mogliby troszkę jeszcze poszerzyć niektóre wątki...
Ale co powycinali?? Mi się wydaje, że ze spotów wszystko było w filmie :? Podaj jakieś konkretne :)
Oj wycieli pare scen np to jak Logan rozmawia z Jean czy to jak Storm uderza w Morlocków falą wody.